Betonlook wand

De betonlook wand is door ons op maat gemaakt  van Eternit en daarna geschilderd. Deze vormt een mooie afscheiding in het midden van de tuin. Een creatieve oplossing om een grote tuin sfeervol te maken. De verhoogde plantenbakken gemaakt Oud Hollandse stapelblokken in de afmeting 15 x 15 x 75 cm,  zorgen voor een speels niveauverschil in deze moderne tuin. Wanneer deze straks vol staan met volgroeide planten zijn dit de blikvangers van de tuin.

Oud Hollandse tegels

Deze moderne tuin is voorzien van een groot terras met Oud Hollandse tegels in de afmeting 60 cm x 60 cm. Deze robuuste betontegel geeft door zijn structuur naast een strakke uitstraling, sfeer aan de tuin.

Grind

De Ice Blue split in de kleur grijs is hier geplaatst op zogeheten grindplaten. Dit zorgt voor stabiliteit en een egale verdeling van het grind. De combinatie met de Oud Hollandse tegels en plantenbakken geven deze tuin in Amsterdam  een strakke en moderne uitstraling.

In deze tuin is het moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.