Moderne tuin met kunstgras

In Haarlem zijn onze hoveniers momenteel bezig om deze nieuwbouw tuin aan te leggen met zorgvuldig uitgekozen materialen zoals keramische tegels, betonnen klinkers, kunstgras, plantenbak met geintegreerde hardhouten bank en verlichting van Dexter.

Plantenbak met geintegreerde bank

Van eternitboard ookwel betonplaten genoemd wordt de plantenbak met hardhouten bank opgebouwd. De verlichting onder de bank geeft een bijzondere sfeer aan het geheel en zorgt er voor dat er straks heerlijk ontspannen kan worden op deze buitenbank tot in de late zomeruren.

Kunstgras

Kunstgras wordt steeds vaker toegepast in de tuinen. Tegenwoordig zijn er soorten kunstgras welke niet van echt te onderscheiden zijn. Enige verschil is dat het kunstgras nauwelijks onderhoud nodig heeft en er dus meer tijd is om vollop te genieten in de tuin.

In deze tuin is het straks moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.