Tuinontwerp

In deze tuin met overkapping in Amstelveen moest onspanning centraal komen te staan. Ruimte voor de kinderen om veilig te kunnen spelen, maar ook om samen met vrienden en familie zo langs als mogelijk van het buitenleven genieten met heerlijk eten onder de overkapping.

Bestrating en kunstgras

De natuursteen granieten tegels in de kleur donkergrijs geven de tuin een luxe uitstraling. De combinatie met de gebakken klinkers brengen weer een speels karakter in de tuin. Het kunstgras geeft de kinderen de mogelijkheid om ongestoord te genieten en heeft geen onderhoud nodig.

Overkapping

Deze tuin met overkapping heeft als basis een vlonder van bamboe hout. Een zeer duurzame keuze welke tegenwoordig steeds vaker wordt toegepast in buitenruimtes. De overkapping is opgebouwd uit Douglas hout en geeft beschutting tegen zonlicht of juist een regenbui.

In deze tuin is het moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede en omgeving zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.