Bedrijfstuin Amsterdam

Inmiddels ligt deze tuin in Amsterdam er al enige tijd bij. Mooi om te zien hoe een project in de loop van de tijd gaat leven en het groen zijn plek inneemt.  Dit moderne nieuwe pand is voorzien van een strakke entree en bedrijfstuin. Aan de hand van een exclusief ontwerp is dit project gerealiseerd en verzorgen wij hier nu het onderhoud.

Door het gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen zal deze bedrijfsentree en bedrijfstuin straks voor lange tijd voldoen aan de wensen van de werknemers. De klanten zullen verrast worden met een luxe uitstraling passend bij de architectuur van dit pand.

De combinatie van hardhout voor de vlonder, grind BKK klinkers, Oud Hollandse klinkers en tegels zijn zorgvuldig geselecteerd. Wanneer deze bedrijfstuin gereed is zullen ook diverse bomen het totaalbeeld van deze buitenruimte in de buurt van Amsterdam bepalen.

In deze tuin is het moeiteloos genieten van de momenten buiten voor het personeel. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.

Leave a Reply