Veranda

Momenteel zijn onze hoveniers deze tuin in Amsterdam aan het aanleggen. Zorgvuldig geselecteerde materialen die passen bij de wensen van de bewoners en de uitstraling van het pand en de omgeving vormen binnenkort een geheel.

De op maat gemaakte terrasoverkapping van Douglas hout is inmiddels voorzien van een plat dak voorzien van EPDM folie en een afvoer voor het regenwater. Onder deze veranda bestaat de mogelijkheid om een houtkachel te plaatsen zodat genieten hier nog langer kan gaan duren.

Verharding

Een deel van de bestrating wordt hergebruikt. De klinkers waren nog in prima staat en bieden een mooi contrast met de Oud Hollandse beton tegels in de kleur antraciet.

Beplanting

De beplanting krijgt de komende maanden in deze tuin in Amsterdam flink de ruimte om te groeien en de tuin te voorzien van veel groen en kleur. Op het grasveld kan straks door zowel de kinderen als huisdieren gespeeld gaan worden. De tuinverlichting welke nog aangebracht moet worden zal straks voor een bijzondere sfeer zorgen en in de avond de tuin mooi uitlichten.

Deze tuin is bijna gereed om moeiteloos in te gaan genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.