Tuinontwerp

In deze tuin is het een oase van rust. De oppervlakte van de tuin zorgt voor een prachtig weids uitzicht.

Overkapping

De overkapping van hout met dakpannen geeft de bewoners van deze tuin de mogelijkheid optimaal te genieten van hun buitenleven.

Klinkers

De klinkers gebruikt in aanleg voor de verharding is passend bij het ontwerp en de architectuur van het pand. De verscheidenheid in beplanting geeft deze grote tuin een speels en kleurrijk effect.

In deze tuin is het moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.

Bestrating en beplanting

Een combinatie van klinkers, met hardhouten vlonders en looppaden van grind geeft een speels effect aan deze achtertuin. Deze bestrating gecombineerd met grassen, de juiste bomen en hagen voor de nodige privacy maken van uw tuin een verlengstuk van uw woonkamer.

Terrasoverkapping

De bewoners van deze woning genieten ook bij minder goed weer van hun tuin door de overkapping voorzien van terrasverwarming en sfeervolle tuinverlichting.

Hot tub

Een hot tub in uw tuin biedt vooral ontspanning. Omgeven door een sfeervolle achtertuin, met sfeervolle tuinverlichting Dexter In-lite inlite Staub Zeno design verlichting in de tuin, geniet u in de open lucht van het warme water. Zon of sneeuw, het bad is altijd gebruiksklaar.

Als hovenier in ontwerp en aanleg in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.