Hardhouten damwand met trap

Deze grote tuin in Amsterdam is al voorzien van een prachtige hardhouten damwand met trap inclusief verlichting. Het hoogteverschil is opgevangen door het aanleggen van grasterrassen met traptredes van beton.

Verhoogde hardhouten borders

De verhoogde hardhouten borders vangen het hoogteverschil mooi op. Wanneer deze straks voorzien is van beplanting zal de tuin echt tot leven komen.

Grindplaten en grind

Het gebruik van grindplaten onder het grind is dit geschikt voor het parkeren van auto’s. Het split is egaal aangebracht zodat het geheel een strak uiterlijk krijgt.

In deze tuin is het  straks moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.

Moderne tuin met kunstgras

In Haarlem zijn onze hoveniers momenteel bezig om deze nieuwbouw tuin aan te leggen met zorgvuldig uitgekozen materialen zoals keramische tegels, betonnen klinkers, kunstgras, plantenbak met geintegreerde hardhouten bank en verlichting van Dexter.

Plantenbak met geintegreerde bank

Van eternitboard ookwel betonplaten genoemd wordt de plantenbak met hardhouten bank opgebouwd. De verlichting onder de bank geeft een bijzondere sfeer aan het geheel en zorgt er voor dat er straks heerlijk ontspannen kan worden op deze buitenbank tot in de late zomeruren.

Kunstgras

Kunstgras wordt steeds vaker toegepast in de tuinen. Tegenwoordig zijn er soorten kunstgras welke niet van echt te onderscheiden zijn. Enige verschil is dat het kunstgras nauwelijks onderhoud nodig heeft en er dus meer tijd is om vollop te genieten in de tuin.

In deze tuin is het straks moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.

In deze tuin zijn we momenteel nog hard bezig om alle zorvuldig geselecteerde duurzame materialen te plaatsen. Deze tuin is ontworpen door Cindy Wetter en voldoet aan alle wensen die de eigenaren hebben voor een fantastisch buitenleven met vrienden en familie.

Overkapping op maat

De op maat gemaakte overkapping van Douglas hout gaat zorgen voor een fantastisch ontspannen buitenleven. Even ontsnappen aan de hete zon of juist een fijne regenbui zal hier straks zonder problemen kunnen.

Terrassen betontegels

De twee terrassen gemaakt van de Oud Hollandse Schellevis betontegel in de kleur grijs geven de tuin een robuuste en strakke uitstraling. De houten pergola zorgt weer voor wat privacy en sfeer op het lounge terras.

Beplanting

In deze tuin is naast het gazon ook nog veel ruimte voor beplanting. Met een beplantingsplan is vooraf goed inzichtelijk waar welke planten en bomen in de tuin gaan komen.

Buitenparket

Deze bedrijfstuin in Amsterdam wordt momenteel door ons aangelegd. Een strakke entree waar straks de klanten in stijl ontvangen kunnen worden. Het gebruik van duurzaam Ipe hout is hier gebruikt om een prachtige basis te vormen. Dit buitenparket is gecombineerd met Oud-Hollandse tegels in het formaat 100 cm x 100cm in de kleur antraciet.

Kant en klaar haag Mobilane

Voor de erfafscheiding is een dubbelstaafmat hekwerk geplaatst tevens in de kleur antraciet. En samen met de kant en klaar hagen van Mobilane vormt dit een luxe geheel. De kant en klaar haag zorgt voor directe privacy en een frisgroene uitstraling.

In deze tuin is het straks moeiteloos genieten door werknemers en klanten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede en omgeving zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.

Ontwerp zintuigentuin

Momenteel zijn onze hoveniers een zintuigentuin in Amstelveen, ontworpen door Cindy Wetter, aan het aanleggen. Een bijzonder project waarbij het tuinontwerp is gericht op het prikkelen van de zintuigen van de bewoners van deze woonzorg instelling. Naast van het gebruik van diverse materialen en planten ,om die zintuigen te prikkelen, is het van belang dat de bewoners zich buiten kunnen ontspannen, elkaar kunnen ontmoeten of actief bezig kunnen zijn.

Looppad

Het pad in deze zintuigen of dementietuin loopt door. Er zit dus zogezegd geen einde aan deze tuin, waardoor vooral de bewoners met dementie zich veilig in deze tuin kunnen bewegen. Langs het pad komen er verschillende bankjes en zitjes zodat de bewoners op elk moment kunnen rusten of met elkaar buiten kunnen genieten van alles wat ze zien, ruiken en horen is.

Kas

In het midden van de tuin komt een grote kas te staan. Hier kunnen de bewoners straks actief aan de slag wanneer ze daar behoefte aan hebben.

Dieren

In de tuin komt tevens een kippenren met hooiberg te staan. De aanwezigheid van dieren zal deze bewoners zeer zeker prikkelen en verblijden.

 

Veranda

Momenteel zijn onze hoveniers deze tuin in Amsterdam aan het aanleggen. Zorgvuldig geselecteerde materialen die passen bij de wensen van de bewoners en de uitstraling van het pand en de omgeving vormen binnenkort een geheel.

De op maat gemaakte terrasoverkapping van Douglas hout is inmiddels voorzien van een plat dak voorzien van EPDM folie en een afvoer voor het regenwater. Onder deze veranda bestaat de mogelijkheid om een houtkachel te plaatsen zodat genieten hier nog langer kan gaan duren.

Verharding

Een deel van de bestrating wordt hergebruikt. De klinkers waren nog in prima staat en bieden een mooi contrast met de Oud Hollandse beton tegels in de kleur antraciet.

Beplanting

De beplanting krijgt de komende maanden in deze tuin in Amsterdam flink de ruimte om te groeien en de tuin te voorzien van veel groen en kleur. Op het grasveld kan straks door zowel de kinderen als huisdieren gespeeld gaan worden. De tuinverlichting welke nog aangebracht moet worden zal straks voor een bijzondere sfeer zorgen en in de avond de tuin mooi uitlichten.

Deze tuin is bijna gereed om moeiteloos in te gaan genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.

In deze tuin zijn we momenteel nog hard bezig om alle zorvuldig geselecteerde duurzame materialen te plaatsen. Alle materialen sluiten naadloos op elkaar aan waardoor in deze tuin ondanks het gebruik van verschillende materialen een oase van rust ontstaat. Een prachtige buitenruimte waarin met familie en vrienden binnenkort het genieten van het buitenleven kan beginnen.

Tegels

Gekozen is voor de vt wonen Duo stone Wallnut tegel. Een keramische bovenlaag in een lichte kleur bovenop een betonnen onderlaag. Een beton tegel die zich bijzonder makkelijk laat verwerken en onderhoudsvrij is. Doormiddel van een waterdoorlatende voeg kan het regenwater goed afgevoerd worden.

Erfafscheiding

Een deel van de erfafscheiding is opgebouwd uit Thermo pine dubbele Rhombus. Een prachtig lijnenspel komt tot leven.

Vlonder

Met het gebruik van een composiet vlonder is deze eigenaar voor lange tijd verzekerd van een prachtig terras. De planken zijn onderhoudsvrij, gaan niet splinteren of vervormen. Een ideale basis voor een tuin

Bedrijfstuin Amsterdam

Inmiddels ligt deze tuin in Amsterdam er al enige tijd bij. Mooi om te zien hoe een project in de loop van de tijd gaat leven en het groen zijn plek inneemt.  Dit moderne nieuwe pand is voorzien van een strakke entree en bedrijfstuin. Aan de hand van een exclusief ontwerp is dit project gerealiseerd en verzorgen wij hier nu het onderhoud.

Door het gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen zal deze bedrijfsentree en bedrijfstuin straks voor lange tijd voldoen aan de wensen van de werknemers. De klanten zullen verrast worden met een luxe uitstraling passend bij de architectuur van dit pand.

De combinatie van hardhout voor de vlonder, grind BKK klinkers, Oud Hollandse klinkers en tegels zijn zorgvuldig geselecteerd. Wanneer deze bedrijfstuin gereed is zullen ook diverse bomen het totaalbeeld van deze buitenruimte in de buurt van Amsterdam bepalen.

In deze tuin is het moeiteloos genieten van de momenten buiten voor het personeel. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.

Zwembad

Deze tuin met zwembad in de Haarlemmermeer wordt momenteel aangelegd door onze hoveniers. De nauwkeurig geselecteerde materialen sluitend aan bij de architectuur van de moderne bungalow woning.

Oud-Hollandse tegel

Rondom het geplaatste zwembad, in de voor- en achtertuin en de oprit zijn Oud Hollandse tegels in de kleur antraciet gebruikt. Twee vlonders van Bankirai planken zijn gebouwd op hardhouten palen.

Gras en split

Naast de gelegde graszoden zal deze tuin verder voorzien worden van split. Het split wordt gelijkmatig verdeeld over fundatieplaten. Deze kunstof honingraatplaten worden gebruikt voor een stabiele opsluiting van het grind.

In deze tuin is straks moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.