Hovenier Amstelveen

Hovenier Amstelveen

Bent u op zoek naar een buitengewone hovenier in Amstelveen? Bij ons kunt u al meer dan 25 jaar terecht voor maatwerk in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies. Zowel in particuliere als bedrijfstuinen zorgen wij voor de juiste sfeer en gebruik van materialen. Hierdoor wordt er in iedere tuin die wij realiseren of onderhouden, groot of klein, genoten van het buitenleven.

Onze gespecialiseerde hoveniers zijn buitengewoon in groen en brengen al uw tuinwensen tot werkelijkheid. Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen, laat u inspireren door onze projecten onder of neem een kijkje op Pinterest en neem contact op. In onze showroom in Lijnden, net onder  de rook van Amsterdam, bent u, op afspraak,  meer dan welkom om de tuinproducten waarmee wij werken te komen bekijken. Samen met u komen we tot de mooiste combinaties van tuinmaterialen en tuinindeling en uiteindelijk een tuinontwerp. Zo bent u nog maar een paar stappen verwijderd van een heerlijk ontspannen buitenleven in uw eigen unieke tuin!

Tuinontwerp  hovenier Amstelveen

Elke tuin, groot of klein verdient een tuinontwerp. Want met een tuinontwerp bent u verzekerd van een tuin die volledig past bij uw tuinwensen en de mogelijkheden die er zijn. Moet deze voor u van alle gemakken voorzien zijn  of heeft u zelf groene vingers. Een kleine tuin zo praktisch mogelijk te maken of juist een grote tuin knus, wat is het doel van het tuinontwerp.   Onze ervaring is dat een tuinontwerp maken voor iedere tuin een aanrader is. Zo voorkomt u verrassingen en weet u zeker dat aan alles gedacht is.

Alle onderdelen zoals verlichting, erfafscheidingen, verharding, overkappingen, gazon en beplanting worden met u besproken en meegenomen in de tuintekening. Onze kennis en uw wensen komen samen en vormen de basis voor de start van de aanleg van uw tuin.

Tuinontwerp maken, hovenier aanleg, Haarlemmermeer, Amstelveen

De kosten voor een tuintekening zijn afhankelijk van een aantal onderdelen zoals de grootte van de tuin en specifieke wensen. Zeker is dat de investering hierin zich ruimschoots terugverdient wanneer u nadat de tuin is aangelegd weet dat de tuin helemaal bij u past. Wanneer u contact met ons opneemt adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Tuinaanleg hovenier Amstelveen

Tuinaanleg is de fase waarin uw tuinontwerp tot leven komt. Stap voor stap zorgen onze gespecialiseerde hoveniers ervoor dat alle onderdelen van het ontwerp worden uitgevoerd. De materialen worden, met de modernste machines, op een zo duurzaam mogelijke manier verwerkt.

Van een kleine tuin tot een landschapstuin en alles daar tussenin, bij ons is elke opdracht bijzonder. Met de grootste zorg en passie uw nieuwe buitenleven aan. De ontwikkeling van tuinproducten gaat continue door. Hierdoor zijn de mogelijkheden qua gebruik van materialen eindeloos. Wij helpen u graag bij het maken van de voor u juiste beslissingen.

De kosten voor het aanleggen van een tuin zijn sterk afhankelijk van een aantal onderdelen. Hoe groot is de tuin, wat wilt u kunnen doen in de tuin en welke materialen wilt u graag gebruiken. Alle antwoorden op deze vragen vormen de basis voor uw tuin. Een uniek proces dus, waar wij graag de tijd voor nemen. Zo weet u zeker weet dat u jarenlang kunt ontspannen en genieten met vrienden en familie of juist misschien wel even helemaal alleen.

 Tuinonderhoud hovenier Amstelveen

Een onderhouden tuin is een tuin in goede conditie om zorgeloos van te genieten.Bent u op zoek naar een erkend  hovenier in Amsterdam, die luistert naar uw wensen en kijkt naar uw tuin? Onze gespecialiseerde onderhoudshoveniers zijn buitengewoon in groen! Of u uw tuin eenmalig onderhouden wilt hebben voor dat bijzondere feestje of het hele jaar rond wilt genieten van een onderhouden tuin, wij bieden u altijd een passende en op maat gemaakte oplossing voor tuinonderhoud.

Heeft u een boom of misschien wel meerdere bomen welke onderhoud nodig hebben of zijn ze inmiddels een doorn in het oog. Onze gecertificeerde  boomverzorgers staan voor u klaar om ook deze klus voor u te verzorgen. Wilt u na het kappen de stronk laten staan of moet ook deze weggefreesd worden? Ook hierin verzorgen wij maatwerk.

onderhouden tuin Amsterdam hovenier Nederveen Tuinen

Kwaliteit & Garantie hovenier Amstelveen

Wij zijn lid van VHG en TuinKeur. Lees meer over de VHG garantieregeling, onze TuinKeur certificering of over onze werkwijze in Amstelveen en omgeving.

Erkend hovenier Amstelveen op Pinterest

Nederveen Tuinen op Pinterest; de manier om nog meer ideeën op te doen.
Check onze inspirerende Pins!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Wij nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvende informatie