Over Nederveen Tuinen

Arjan Nederveen

Is al 25 jaar met veel plezier eigenaar van Nederveen Tuinen. Zoals velen gestart als eenmanszaak maar inmiddels is Nederveen Tuinen uitgegroeid tot een gerenommeerd hoveniersbedrijf met een team gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers.

Locatie

Na jarenlang een thuisbasis gehad te hebben op de Hoofdweg in Lijnden kan men sinds medio maart 2016 terecht voor advies op de Melbournestraat 11. Een pand dat gelegen ligt op het Airport Business park in Lijnden. De buitentuin en de binnen showroom worden momenteel gevuld met tuintegels, tuinmeubels en andere tuinproducten. Tevens kunt u op het buitenterein een selectie zien van de kant en klaar hagen.

Werkwijze

Onder de klantenkring bevinden zich naast een groot aantal particulieren ook vele bedrijven, banken, begraafplaatsen en vve’s. Het werkgebied van hoveniersbedrijf Nederveen Tuinen strekt zich uit van de regio Haarlem tot Amsterdam, Heemstede, Aalsmeer en Amstelveen. Nederveen Tuinen is TuinKeur gecertificeerd en aangesloten bij de branchevereniging van van hoveniers, VHG.

 

In gesprek met Nederveen Tuinen?