Totaaloplossingen voor uw buitenterrein

Scholen en kinderdagverblijven

Steeds meer scholen en kinderdagverblijven richten hun speelplein groen in. Kinderen op jonge leeftijd al laten kennismaken met wat de natuur ze te bieden heeft in combinatie met de positieve invloeden die een groene omgeving heeft.
De vormgeving en realisatie van een schoolplein of speelplein vraagt om een specifieke kennis, inlevingsvermogen, creativiteit en expertise in ontwerp en uitvoering . De uitdaging in sport en spel is voor elke leeftijdsgroep en elk kind verschillend. Bij het ontwerp houden we rekening met de mogelijkheden die de ruimte biedt, de behoefte van het kind en de doel van de ruimte.

Lees meer

Bij de realisatie van het speelterrein staat veiligheid van de kinderen voorop. Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers van duurzame speeltoestellen welke voldoen aan alle wettelijke voorschriften die hieraan gesteld worden. Geheel op maat selecteren, leveren en plaatsen wij klimtoestellen, schommels, trampolines, glijbanen, educatieve panelen en zandbakken.

Om een plein veilig en schoon te houden is regelmatig onderhoud van groot belang. Of het nu gaat om regulier onderhoud, onkruid- of gladheidsbestrijding, bij Nederveentuinen kunt u terecht!

Wij kunnen u van A tot Z en nog ver daarna alle zorg uit handen nemen. Neem voor een totaaloplossing op maat direct contact met ons op.

Lees minder

Bedrijventerrein

De entree van uw bedrijf is het visitekaartje waarmee u een onuitwisbare indruk kunt achterlaten bij klanten, leveranciers en medewerkers. De identiteit en visie van uw bedrijf verwerkt in een duurzaam aangelegde entree of bedrijfstuin speelt hierin de hoofdrol.

De vormgeving van een bedrijfsentree of bedrijfstuin is daarom van essentieel belang. Wat wilt u uitstralen, welke functie moet de ruimte hebben en in hoeverre moet deze onderhoudsvriendelijk zijn. Onderdelen die stuk voor stuk worden meegenomen in het ontwerp.

Lees meer

Om de ruimte volledig af te stylen leveren en plaatsen wij exclusieve potten en plantenbakken uitgevoerd in o.a. hardhout FSC, polyester, CorTen staal, aluminium of polymeerbeton. Naast standaard afmetingen kunnen wij u ook voorzien in kwalitatief hoogwaardige plantenbakken op maat. Tevens kunt u bij ons terecht voor buitenmeubilair speciaal geschikt voor intensief gebruik.

Na professionele realisatie door onze hoveniers is het vakkundig onderhouden van deze buitenruimte de volgende belangrijke stap. Om het juiste onderhoudsbeeld te behouden stellen wij graag met u een plan op maat op. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en bent u altijd verzekerd van een verzorgde entree of bedrijfstuin.

Lees minder

Renovatie bedrijfstuin of restauranttuin

Een fraai verzorgde entree of bedrijfstuin versterkt het professionele beeld van uw onderneming, restaurant of winkel. Veelal kunnen wij  met een paar handelingen uw bedrijfspand en tuin weer een frisse uitnodigende uitstraling geven. Nieuwe beplanting, reiniging van de tegels, schoonmaken van de gevel, het rechtzetten van eventuele hekken etc. Binnen no-time heeft uw bedrijf weer de juiste look. Indien gewenst, kunnen wij het onderhoud blijven verzorgen. Dit is uiteraard geen verplichting.

Lees meer

Wij nemen u de zorg voor uw tuin graag uit handen. Aan zowel particulieren als bedrijven bieden wij totaaloplossingen. Het voordeel voor u; één aanspreekpunt voor al uw buitenwerkzaamheden. Naast de groenvoorziening kunt u hierbij denken aan andere facilitaire diensten zoals riolering, bestratingswerk of een hekwerk.

Lees minder

Winterdiensten/Gladheidsbestrijding

De entree van uw bedrijf, een schoolplein of andere verharding bedekt met sneeuw kan voor onveilige situaties zorgen.

Onze hoveniers staan ook in de winter voor uw klaar en zorgen dat uw bedrijfentree, bedrijfstuin of speelplein onder winterse omstandigheden veilig is . Omdat sneeuw niet valt op een door u uitgekozen moment staan onze hoveniers klaar voor u wanneer dat nodig is. Neemt u daarom indien nodig direct contact op met 06-24161625 en uw verharding wordt zo spoedig als mogelijk sneeuw en ijsvrij gemaakt.

Meer informatie over de diensten van Nederveen Tuinen?