Snoeien of kappen door onze boomverzorgers

Bomen bepalen een groot deel van het straatbeeld en zijn in uw tuin een sfeerbepalende aanwinst of juist een object dat bijvoorbeeld teveel licht wegneemt. Het regelmatig snoeien van een boom kan voorkomen dat deze uiteindelijk gekapt moet worden. Maar ook wanneer het kappen van een boom de enige optie is, zijn wij de juiste partij hiervoor.

Van kleine fruitbomen tot een uit de kluiten gewassen conifeer of andere boom, voor onze boomverzorgers is geen uitdaging te hoog. Wij werken met gediplomeerde European Treeworkers. Zo bent u er zeker van dat uw boom op de best mogelijke wijze verzorgd wordt.

snoeien boom hovenier boomverzorger

Wij komen vooraf graag bij u langs om een prijsindicatie af te geven voor de te verwachte kosten van het snoeien of kappen van de boom of bomen. Onze hoveniers leveren de werkplek na afloop de werkplek opgeruimd op en dragen zorg dat het vrijgekomen groenafval verwijderd en afgevoerd wordt. Wilt u ook zorgeloos uw boom of bomen laten snoeien of kappen, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Een overzicht van wat wij voor u kunnen betekenen vindt u hieronder. Heeft u andere wensen m.b.t. het onderhouden van uw tuin kijk dan ook eens bij onze rubriek tuinonderhoud of neem direct contact op. Wij kunnen u snel van dienst zijn.

  • Snoeien van bomen en struiken
    Afhankelijk van de staat van de boom, de grootte van de tuin en de wensen van de klant passen wij verschillende snoeimethodes toe.
  • Kappen & vellen van bomen
    Er zijn verschillende redenen om een boom te kappen: ziekte, de grootte of een gevaarlijke situatie. Afhankelijk van de omstandigheden wordt dit klimmend, m.b.v. een hoogwerker of vanaf de grond uitgevoerd.
  • Boomstronk (stobbe) verwijderen
    Stobben worden met een stobbefrees verwijderd tot ca. 40 cm onder het maaiveld. Daardoor bent u verzekerd dat de boom niet terug groeit.

 

Voor het snoeien of kappen  van uw boom of bomen kunt u bij ons terecht wanneer deze staat in o.a. Amsterdam, Aalsmeer, Aerdenhout, Amstelveen, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemstede, Hoofddorp, Nieuw- Vennep, Ouderkerk aan de Amstel, Santpoort of Uithoorn. Uiteraard zijn wij u ook van dienst in omliggende plaatsen.

Uw bomen met zorg onderhouden?