Tuinaanleg voor een onbezorgd buitenleven

Met de aanleg van uw buitenruimte worden wensen, een tuinschets of tuinontwerp tot werkelijkheid gemaakt. Alle nauwkeurig uitgekozen producten worden door onze gespecialiseerde hoveniers verwerkt en brengen uw buitenleven echt tot leven. 

Van kleine aanpassingen in de ruimte tot een complete renovatie. Al ruim 25 jaar realiseert Nederveen Tuinen buitenruimtes die naadloos aansluiten bij de wensen van de klant en de mogelijkheden die de ruimte biedt.

Elke tuin is uniek en verdient het om buitengewoon ingericht te worden. Van de aanleg van een terras of vlonder, tuinhuis of fietsenstalling, vijver of zwembad, erfafscheiding van hout of geluidswerende schermen. De producten waarmee wij werken zijn zorgvuldig geselecteerd. Duurzame en innovatieve producten die samen met het vakmanschap van onze hoveniers zorgen dat uw tuinwensen werkelijkheid worden.

Een tuin is pas compleet wanneer de beplanting zijn plek vindt. Kiest u voor prachtig weelderige grassen voor beweging in de tuin of juist een explosie van kleur in het voorjaar. Planten die het hele jaar groen blijven of u juist ieder jaar weer verrassen. Wilt u vooral weinig onderhoud of is tuinieren juist genieten voor u. Wij helpen u naast het maken van de juiste keuzes ook graag bij de aanleg hiervan. En heeft u daarna onze hulp nodig bij het onderhouden dan zijn wij u uiteraard ook graag van dienst.

 

beplanting_onderhoud

Wilt u meer weten over tuinaanleg door Nederveen Tuinen?