Tuinaanleg voor een onbezorgd buitenleven

Een tuin om altijd in te willen ontspannen en genieten is een tuin die met zorg is ontworpen en aangelegd. Waarin met nauwkeurig gekozen duurzame materialen in elkaar overlopen en samen een buitengewoon geheel vormen.  Tuinwensen, groot of klein realiseren wij door samen de wensen voor de buitenruimte in kaart te brengen en om te zetten in een tuinontwerp waarna deze aangelegd worden. Genieten van het buitenleven doen we tegenwoordig het liefst het hele jaar. Van groot belang dat de tuin de persoonlijkheid en wensen van zijn bewoners weerspiegelt en uniek aanvoelt.

De aanleg van de tuin gaat verder dan het aanbrengen van de materialen alleen. Net als bij de verbouwing van een woning gaat er veel tijd en kennis zitten in het grondwerk en de voorbereiding. Al bijna 30 jaar weten onze vakbekwame hoveniers hun kennis in te zetten om u volledig te ontzorgen bij de aanleg van uw droomtuin. In onze showroom in Lijnden begeleiden wij u met het maken van de juiste keuzes wanneer het aankomt op materialen. Of u nu kiest voor beton, keramiek, hout of composiet, wij hebben het allemaal in huis. Stuk voor stuk duurzame en innovatieve producten een luxe en sfeervolle stijl aan de tuin geven.

Door het aanbrengen van verschillende elementen in de tuin, krijgt deze buiten meer functie ook meer diepte en dus meer sfeer. Een lijnenspel creeren door het gebruik van vaste plantenbakken, pergola’s, op maat gemaakte schuttingen, zitelementen of misschien wel een waterpartij zorgen hiervoor. Ook voor het realiseren van overkappingen of fietsenstallingen op maat kunt u bij ons terecht.

BEPLANTING

Een tuin komt pas tot leven wanneer de beplanting zijn plek vindt. Kiest u voor prachtig weelderige grassen voor beweging in de tuin of juist een explosie van kleur in het voorjaar. Planten die het hele jaar groen blijven of u juist ieder jaar weer verrassen. Wilt u vooral weinig onderhoud of is tuinieren juist genieten voor u. Wij helpen u naast het maken van de juiste keuzes ook graag bij de aanleg hiervan. En heeft u daarna onze hulp nodig bij het onderhouden dan zijn wij u uiteraard ook graag van dienst.

Wat kan Nederveen Tuinen voor u betekenen?