Tuinaanleg voor een onbezorgd buitenleven

Met de aanleg van uw buitenruimte worden wensen, een tuinschets of tuinontwerp tot werkelijkheid gemaakt. Alle nauwkeurig uitgekozen producten worden door onze gespecialiseerde hoveniers verwerkt en brengen uw buitenleven echt tot leven. 

Van kleine aanpassingen in de ruimte tot een complete renovatie. Al ruim 25 jaar realiseert Nederveen Tuinen buitenruimtes die naadloos aansluiten bij de wensen van de klant en de mogelijkheden die de ruimte biedt.

Elke tuin is uniek en verdient het om buitengewoon ingericht te worden. Van de aanleg van een terras of vlonder, tuinhuis of fietsenstalling, vijver of zwembad, erfafscheiding van hout of geluidswerende schermen. De producten waarmee wij werken zijn zorgvuldig geselecteerd. Duurzame en innovatieve producten die samen met het vakmanschap van onze hoveniers zorgen dat uw tuinwensen werkelijkheid worden.

Wilt u ontdekken welke mogelijkheden er allemaal voor u zijn om van uw tuin uw buitenleven te maken. Om al uw persoonlijke wensen en voorkeuren in kaart te brengen nemen wij graag de tijd voor u. Zo maken we graag een afspraak bij u op locatie of bij ons in de showroom.  Wilt u inspiratie opdoen neem dan alvast een kijkje bij onze voorbeeldtuinen of bezoek onze facebook en pinterest pagina.

Wilt u meer weten over tuinaanleg door Nederveen Tuinen?