Met een buitenhaard duurt genieten eindeloos

 

Het knetterende geluid en geur van brandend hout in een buitenhaard of vuurschaal brengt warmte en sfeer tijdens de donkere avonduren. Een terrashaard kan niet alleen als terrasverwarmer, maar in sommige gevallen ook als grill gebruikt worden. Bbq-en en tegelijktijdig de een haardvuur stoken zorgen voor vele onvergetelijke zomeravonden.

Design tuinhaarden gemaakt van Cortenstaal zijn in het bijzonder geschikt als terrasverwarming. Een oxidelaag geeft het staal een karakteristieke roodbruine kleur en voorkomt dat het staal verder zal roesten. Daarnaast is Cortenstaal te verwerken in elke vorm of kleur.

Of u nu een tuinkachel los in de tuin wilt plaatsen, tegen een erfafscheiding of onder een verranda, de mogelijkheden zijn eindeloos. Naast een tuinkachel op hout of gas zijn ook vuurtafels een prachtige eye-catcher. Naast warmtebron en eventueel grill zijn deze ook direct te gebruiken als outdoor salontafel.

tuinhaarden buitenhaard hovenier tuinaanleg

Buitenhaard of houtopslag – onze selectie

Wij inspireren u graag met onze selectie buitenhaarden en vuurschalen van Adezz onze showroom in Lijnden. Ook verschillende mogelijkheden voor houtopslag zal u bij ons vinden. Net onder Amsterdam kunt u op afspraak bij ons terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden en prijzen.

Buitenhaard of houtopslag ook in uw aangelegde tuin?