Schuttingen geheel naar wens gemaakt

Een erfafscheiding zorgt naast privacy in de tuin ook voor enorm veel sfeer. Immers is een schutting voor het grootste gedeelte altijd in het zicht en juist daarom is het kiezen van de juiste materialen en stijl ervoor zo belangrijk.

Met een hardhouten schutting op maat  brengt u een luxe uitstraling in de tuin. Dubbele Rhombus bijvoorbeeld geeft door zijn prachtige lijnenspel veel karakter met zich mee. Eterboard, ookwel betonlook, als schutting zorgt voor een strakke en moderne sfeer en laat zich makkelijk combineren met alle soorten hout.

Voeg aan de schutting speciaal hiervoor bestemde verlichting toe en de tuin is voorzien van een echte eye-catcher waarvan jarenlang genoten kan worden.

Wilt u ook een schutting op maat die volledig aansluit bij de stijl van uw tuin en karakter? Onze hoveniers worden bijzonder graag uitgedaagd om een ontwerp tot leven te brengen. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden in het realiseren van een schutting volledig op maat.

 

Schuttingen – onze selectie

Wij inspireren u graag met onze selectie schuttingdelen van hardhout en kunststof in onze showroom in Lijnden. Net onder Amsterdam kunt u op afspraak bij ons terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden en prijzen.

Schuttingen op maat ook in uw aangelegde tuin?