Tuinontwerp en tuinaanleg

Het visitekaartje van uw pand realiseren begint met een exclusieve vormgeving op maat. De eerste ontwerpfase betreft het in kaart brengen van de ligging en architectuur van het pand, de functie van de buitenruimte en het karakter dat deze moet gaan uitstralen. Een samensmelting van deze punten, uw wensen en de inspiratie en kennis van de ontwerper leidt tot een eerste schets.

Na een eerste en eventueel tweede doorloop van het ontwerp worden aanpassingen doorgevoerd zodat het ontwerp volledig naar wens is. Een beeld dat tot in detail weergeeft hoe uw buitenterrein er na realisatie uit zal komen te zien. Een definitief ontwerp waarin alle facetten kunnen worden meegenomen vormt de basis voor het realiseren van een buitengewone ruimte.

Tuinaanleg voor uw bedrijf

Met de aanleg van uw bedrijfstuin wordt beeld omgezet in werkelijkheid. Onze gespecialiseerde hoveniers zetten al sinds jaren hun vakmanschap in om al uw wensen tot in detail uit te werken. Duurzame en innovatieve materialen worden toegepast en tevens op duurzame wijze verwerkt. Een combinatie die leidt tot een exclusief buitenterrein dat uw bedrijf of instelling de uitstraling en functie geeft die het verdient.

Wij werken graag samen met u aan een buitengewoon groene omgeving voor uw bedrijf of instelling. Wanneer u contact met ons opneemt is de eerste stap gezet op weg naar een inspirerende en exclusieve buitenruimte.

 

Scholen en kinderdagverblijven

De vormgeving van een schoolplein of speelplein vraagt om een andere vorm van creativiteit en expertise in ontwerp en uitvoering . De uitdaging in sport en spel is voor elke leeftijdsgroep en elk kind verschillend. Bij het ontwerp houden we rekening met de mogelijkheden die de ruimte biedt, de behoefte van het kind en de doel van de ruimte. Zo worden kinderen gestimuleerd, gemotiveerd en uitgedaagd op de manier die bij hen past.

Kunnen wij u van dienst zijn?