Buitengewoon in groen

Levende tuin

Dit gaat verder dan tuinen aanleggen en onderhouden op hoogwaardig niveau. Wij zijn altijd bezig met en op zoek naar duurzame oplossingen in zowel het gebruik van onze auto’s, machines, materialen, tuinproducten en de verwerking hiervan.

Wij zien het als een uitdaging en onze plicht om een bijdrage te leveren aan het milleu en zo millieubewust als mogelijk te werken. De inzet bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van buitenruimtes is dat dit altijd zo duurzaam als mogelijk moet gebeuren.

Bij het selecteren van onze leveranciers kijken wij nauwkeurig naar de herkomst van materialen en de verwerking hiervan. Wij streven naar een zorgeloos buitenleven voor u, maar ook de volgende generaties moeten nog kunnen genieten van alles wat de aarde ons te bieden heeft.

Wilt u weten hoe wij op een duurzame wijze uw tuin kunnen aanleggen of onderhouden neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Ons werkgebied is Amsterdam en de Haarlemmermeer, maar ook in Aerdenhout, Abcoude en omstreken verzorgen en realiseren wij zowel particuliere als zakelijke tuinen.

Levende tuin

Steeds meer beseffen we ons dat groen om ons heen buitengewoon goed doet. Het geeft inspiratie, plezier en ontspanning. Duurzaamheid stopt niet bij het maken van de juiste keuzes in materialen en de verwerking hiervan. Het gaat veel verder.

De levende tuin is een innitiatief om de wereld om ons heen nog mooier, groener en duurzamer te maken. Laat u inspireren en door ons informeren hoe ook u een bijdrage kunt leveren aan een groenere wereld. Want voor zowel particuliere als zakelijke tuinen zijn er prachtige duurzame oplossingen die toegepast kunnen worden. Bekijk onderstaand promotiefilmpje van de branchevereninging VHG en neem contact ons op om te ervaren wat wij als uw hovenier kunnen betekenen.

Wilt u op de hoogte blijven van alles wat met de levende tuin te maken heeft, like dan de facebookpagina van de branchevereniging VHG en raak en blijf geïnspireerd!

Amsterdam Rainproof

Het regenwater in de stad niet verloren laten gaan en zorgen dat de stad alles haalt uit het water dat haar geboden wordt. Met het innitiatief van Amsterdam Rainproof slaan bewoners, ondernemers en ambtenaren de handen in elkaar en zorgen zo dat regen letterlijk in het voordeel valt.

Laat u inspireren en vooral motiveren en bekijk wat u kunt doen om ook uw omgeving rainproof te maken. Wij informeren u graag naar de oplossingen!