Particulier tuinonderhoud

Elke tuin, groot of klein, verdient het om goed onderhouden te worden. Een eenmalig onderhoud of het jaarrond uw tuin tot in de puntjes vrijgemaakt van onkruid, bladeren en takken tot het reinigen van uw terras. Regelmatig professioneel tuinonderhoud uitgevoerd door de hoveniers van Nederveen Tuinen zorgt voor behoud van uw tuin en zorgt dat u alles uit uw tuin kunt halen wat erin zit.

Afspraken over onderhoud maken wij volledig op maat, zodat het totaal aansluit bij uw wensen en u nog meer kunt genieten van het buitenleven.

 

tuinonderhoud hovenier tuinman amsterdam snoeien

Vereniging van eigenaren

Een buitenterrein behorend bij een complex met eigen grond en/of een gemeenschappelijke tuin vraagt om regelmatig en professioneel onderhoud. Een verzorgde aanblik van het terrein vergroot het woongenot van alle bewoners. Ook hier geldt dat u kunt kiezen voor een volledig zorgeloos onderhoudscontract tot een eenmalige aanvraag.

Neemt u voor meer informatie over  de mogelijkheden en prijzen van tuinonderhoud geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden u graag een passend voorstel.

Bent u op zoek naar onderhoud voor uw bedrijf of speelplein. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden via  onderhoud en beheer

 

Uw tuin onderhouden door Nederveen Tuinen?