Particulier tuinonderhoud

Een grote of kleine tuin, ze verdienen allemaal om goed verzorgd te worden en er stralend bij te liggen. Het onderhouden van de tuin vraagt naast ‘groene vingers’ ook de nodige tijd en inspanning. Onderhoud door onze hoveniers gaat verder dan het snoeien van de haag en het verwijderen van onkruid en blad. Zij zetten hun jarenlange kennis in om het gazon gezond te houden door op het juiste moment te verticuteren, bemesten of extra in te zaaien. Ook beplanting wordt op het juiste moment gesnoeid, bemest en in nieuwe aanplant kan op verzoek worden voorzien. Van een terras grondig reinigen tot het snoeien of zelfs kappen van een hoge boom, onze hoveniers kunnen het allemaal.

Afspraken over onderhoud maken wij volledig op maat, zodat het totaal aansluit bij uw wensen en u nog meer kunt genieten van het buitenleven.

 

BEREGENINGSSYSTEEM

Een beregeninsgssysteem dat helemaal afgesteld is op de behoefte van de beplanting ontzorgt nog net dat stapje verder. Bent u veel van huis of wilt u zich geen zorgen hoeven maken of de beplanting wel voldoende water krijgt, dan is een watergeefsysteem met besproeiingscomputer de ideale oplossing.

 

tuinonderhoud hovenier tuinman amsterdam snoeien

Vereniging van eigenaren

Een buitenterrein behorend bij een complex met eigen grond en/of een gemeenschappelijke tuin vraagt om regelmatig en professioneel onderhoud. Een verzorgde aanblik van het terrein vergroot het woongenot van alle bewoners. Ook hier geldt dat u kunt kiezen voor een volledig zorgeloos onderhoudscontract of een eenmalige onderhoudsbeurt.

Neemt u voor meer informatie over  de mogelijkheden en prijzen van tuinonderhoud geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden u graag een passend voorstel.

Bent u op zoek naar onderhoud voor uw bedrijf of speelplein. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden via  onderhoud en beheer

Uw tuin onderhouden door Nederveen Tuinen?