Hovenier Amsterdam

Bent u op zoek naar een buitengewone hovenier in Amsterdam die u voorziet in al uw wensen? Al ruim 30 jaar leveren wij maatwerk als het gaat om  tuinontwerp , tuinaanleg , tuinonderhoud en tuinadvies. Of het nu gaat om een ​​kleine stadstuin of een grote tuin met oneindig veel mogelijkheden. Onze gespecialiseerde hoveniers zijn buitengewoon goed in het aanleggen en onderhouden van tuinen, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van al het moois dat het buitenleven te bieden heeft.

3D Tuinontwerp hovenier Amsterdam

Een tuin waarin u volledig kunt ontspannen en genieten met vrienden en familie begint bij een 3D-tuinontwerp van NederveenTuinen. Samen gaan we in gesprek en nemen we alle wensen en mogelijkheden met u door. We laten niets aan het toeval over zodat het van het ontwerp u het gevoel geeft dat u zult hebben wanneer u thuis naar buiten loopt. 

Elke tuin, groot of klein verdient een tuinontwerp . Onze ervaring is dat een tuinontwerp voor elke tuin een aanrader is. Zo voorkomt u verrassingen en weet u zeker dat aan alles wordt gedacht. In onze eigen showroom nemen we u mee in de wereld van duurzame tuinmaterialen, zoals tegels, schuttingen, grind, plantenbakken en zonwering en nog veel meer. 

Benieuwd hoe uw droomtuin eruit komt te zien. Neem contact op voor meer informatie en wij staan ​​voor u klaar!

Tuinaanleg hovenier Amsterdam

Tuinaanleg is de fase waarin uw tuinontwerp tot leven komt. Stap voor stap zorgen onze gespecialiseerde hoveniers ervoor dat alle onderdelen van het tuinontwerp worden uitgevoerd. De materialen worden, met de modernste machines, op een zo duurzame mogelijke manier verwerkt.

Van een kleine tuin tot een landschapstuin en alles daar tussen in, bij ons is elke opdracht bijzonder. Met de grootste zorg en passie uw nieuwe buitenleven aan. De ontwikkeling van tuinproducten gaat door. Hierdoor zijn de mogelijkheden qua gebruik van materialen oneindig. Wij helpen u graag bij het maken van de voor u juiste keuzes.

De kosten voor het aanleggen van een tuin zijn sterk afhankelijk van een aantal onderdelen. Hoe groot de tuin is, wat kunt u doen in de tuin en welke materialen u graag wilt gebruiken. Alle antwoorden op deze vragen vormen de basis voor uw tuin. Een uniek proces dus, waar wij graag de tijd voor nemen. Zo weet je zeker dat je samen kunt ontspannen en genieten met vrienden en familie of misschien zelfs helemaal alleen.

Tuinonderhoud hovenier Amsterdam

Een onderhouden tuin laat u ultiem genieten van het buitenleven. Heeft u behoefte aan een eenmalig groot onderhoud of wilt u uw tuin minimaal of wekelijks in Amsterdam laten onderhouden door onze gecertificeerde hoveniers, neem dan contact op voor een persoonlijk advies.  Tuinonderhoud is bij ons altijd maatwerk. Neem dus graag contact op als u wilt weten wat wij voor u kunnen doen.

Heeft u een boom of misschien wel meerdere bomen welk onderhoud nodig heeft of neemt een boom gewenst zonlicht weg, onze gediplomeerde boomverzorgers staan ​​​​​​​​​​voor u klaar. 

 

Kwaliteit & Garantie erkend hovenier Aerdenhout

Wij zijn lid van VHG en TuinKeur. Lees meer over de VHG garantieregeling , onze TuinKeur certificering of over onze werkwijze in Amsterdam en omgeving.

Nederveen Tuinen op Pinterest

Nederveen Tuinen op Facebook en Pinterest en Facebook; de manier om nog meer ideeën op te doen.
Bekijk onze vacatureberichten en pins!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Wij nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvende informatie