Sedum dakbedekking een duurzame oplossing

Een duurzamer bestaan kan goed beginnen bij een sedum dakbedekking of een groene gevel. Naast dat het bijdraagt aan klimaatbeheersing en ruimtebesparend is is het ook nog eens een aanwinst voor het oog.

 

sedum dakbedekking Firmus hovenier aanleg

Een groen dak is een toepassing van aan elkaar geklikte cassettes, beplant met 4 tot 6 verschillende soorten sedum. Met dakbedekking maakt u de uitstraling van uw pand en buitenruimte compleet.

Lees meer

De voordelen van een sedumdak op een rij:

 • Isolerende werking (temperatuur én geluid)
 • Verbeterende luchtkwaliteit
 • Weinig of geen onderhoud
 • Bufferend en waterbergend vermogen
 • Mogelijkheid tot subsidies

Lees minder

Groene gevel voor een aangeklede wand

Een groene gevel is de ideale manier om een pand te isoleren en de binnen- of buitenruimte te voorzien van een bijzondere blikvanger. ‘De levende wand’ is ruimtebesparend en volledig op maat te maken, een duurzame oplossing met een exclusieve . Door te variëren met beplanting en formaat is elke groene wand uniek en een absolute verantwoorde eye-catcher.

groene gevel hovenier tuinaanleg regio Haarlem

Lees meer

De voordelen van een groene gevel op een rij:

 • Flexibel systeem voor binnen en buiten
 • Creatieve vrijheid in ontwerp en plantenkeuze
 • Eenvoudige uitwisseling van plantcassettes
 • Gezond (binnen)klimaat door O²-productie en fijnstofbinding
 • Eenvoudige installatie, snelle montage van de groene wand
 • Temperatuur- en geluidsisolerend
 • Gering watergebruik, milieuvriendelijk
 • Weinig onderhoud
 • Recyclebaar

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw pand, school, instelling of openbaar gebouw te voorzien van sedum of een groene gevel neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Lees minder

LivePanel

Een exclusieve uitstraling van uw bedrijfsentree of binnenwand realiseert u door het plaatsen van een LivePanel. Een innovatieve, duurzame en ruimtebesparende oplossing om de voordelen van een groen te ervaren. Door het flexibele systeem is de groene wand geheel naar wens en op maat te leveren.

Lees meer

Tussen aan de muur bevestigde gootprofielen worden de verwisselbare cassettes geplaatst. De cups in de cassettes worden volledig naar wens voorzien van beplanting.

Naast dat de LivePanel een bijzondere eyecatcher is, draagt het bij aan een gezond werk- en leefklimaat en is het geluids- en temperatuur isolerend. Met de keuze van beplanting kunt u variëren, zodat deze volledig aansluit bij de stijl van uw pand, bedrijf, werknemers of bewoner.

Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden om ook uw binnen omgeving buitengewoon groen te maken.

Lees minder

LivePicture

Een levend schilderij biedt alle voordelen van groen zonder dat dit ruimte inneemt. Een innovatieve blikvanger die nauwelijks onderhoud vergt. Doordat de lijst is voorzien van een watergeefsysteem is de beplanting voor 4 tot 6 weken van water voorzien. Een duurzame, binnenklimaat verhogende, onderhoudsvriendelijke en ruimtebesparende aanwinst.

Lees meer

De cassettes welke naar wens voorzien kunnen worden met beplanting zijn verwisselbaar en daardoor gemakkelijk te vervangen.

De LivePicture is leverbaar in verschillende standaard afmetingen en de lijst is standaard leverbaar in kleuren wit, zilvergrijs en antraciet. Wilt u een andere kleur lijst of print hierop, zoals bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij informeren u graag vrijblijvend over de diverse mogelijkheden om ook uw binnen omgeving buitengewoon groen te maken.

Lees minder

Uw gevel of dak voorzien van een groen dak