Hovenier Badhoevedorp

Bent u op zoek naar een buitengewone hovenier in Badhoevedorp en omgeving? Bij ons kunt u al meer dan 25 jaar terecht voor maatwerk in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies. Zowel in particuliere als bedrijfstuinen zorgen wij voor de juiste sfeer en gebruik van materialen. Hierdoor wordt er in iedere tuin die wij realiseren of onderhouden, groot of klein, genoten van het buitenleven.

Onze gespecialiseerde hoveniers zijn buitengewoon in groen en brengen al uw tuinwensen tot werkelijkheid. Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen, laat u inspireren door onze projecten onder of neem een kijkje op Pinterest en neem contact op. In onze showroom in Lijnden, net onder  de rook van Amsterdam, bent u, op afspraak,  meer dan welkom om de tuinproducten waarmee wij werken te komen bekijken. Samen met u komen we tot de mooiste combinaties van tuinmaterialen en tuinindeling en uiteindelijk een tuinontwerp. Zo bent u nog maar een paar stappen verwijderd van een heerlijk ontspannen buitenleven in uw eigen unieke tuin!

 

Tuinontwerp hovenier Badhoevedorp

Elke tuin, groot of klein verdient het om zo optimaal mogelijk ingericht en gebruikt te worden. Moet deze van alle gemakken voorzien zijn of juist veel ruimte bieden aan een eigenaar met groene vingers. Ligt de uitdaging er om met creativiteit een kleine tuin zo praktisch mogelijk te maken of juist een grote tuin knus. Met een tuinontwerp komt u nooit voor verrassingen te staan.
Tuinontwerp maken, hovenier aanleg, Haarlemmermeer, Amstelveen

Tuinaanleg hovenier Badhoevedorp

Elke tuin, groot of klein verdient een tuinontwerp. Want met een tuinontwerp bent u verzekerd van een tuin die volledig past bij uw tuinwensen en de mogelijkheden die er zijn. Moet deze voor u van alle gemakken voorzien zijn  of heeft u zelf groene vingers. Een kleine tuin zo praktisch mogelijk te maken of juist een grote tuin knus, wat is het doel van het tuinontwerp.   Onze ervaring is dat een tuinontwerp maken voor iedere tuin een aanrader is. Zo voorkomt u verrassingen en weet u zeker dat aan alles gedacht is.

Alle onderdelen zoals verlichting, erfafscheidingen, verharding, overkappingen, gazon en beplanting worden met u besproken en meegenomen in de tuintekening. Onze kennis en uw wensen komen samen en vormen de basis voor de start van de aanleg van uw tuin.

Tuinonderhoud hovenier Badhoevedorp

Een onderhouden tuin is een tuin in goede conditie om zorgeloos van te genieten.Bent u op zoek naar een erkend  hovenier in Amsterdam, die luistert naar uw wensen en kijkt naar uw tuin? Onze gespecialiseerde onderhoudshoveniers zijn buitengewoon in groen! Of u uw tuin eenmalig onderhouden wilt hebben voor dat bijzondere feestje of het hele jaar rond wilt genieten van een onderhouden tuin, wij bieden u altijd een passende en op maat gemaakte oplossing voor tuinonderhoud.

Heeft u een boom of misschien wel meerdere bomen welke onderhoud nodig hebben of zijn ze inmiddels een doorn in het oog. Onze gecertificeerde  boomverzorgers staan voor u klaar om ook deze klus voor u te verzorgen. Wilt u na het kappen de stronk laten staan of moet ook deze weggefreesd worden? Ook hierin verzorgen wij maatwerk.

snoeien voorjaarsklaar maken tuinonderhoud onderhouden tuin

Kwaliteit & Garantie hovenier Badhoevedorp

Wij zijn lid van VHG en TuinKeur. Lees meer over de VHG garantieregeling, onze TuinKeur certificering of over onze werkwijze in Badhoevedorp en omgeving.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Wij nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

 

Nederveen Tuinen op Pinterest

Nederveen Tuinen op Facebook en Pinterest en Facebook; de manier om nog meer ideeën op te doen.
Check onze inspirerende berichten en pins!

Neem contact op voor vrijblijvende informatie