Groenvoorziening en facilitaire zaken

Zorgeloos genieten van een groene omgeving is buitengewoon wanneer u uw kiest voor tuinonderhoud en beheer van buitenruimte door Nederveen Tuinen. Met een regelmatig en goed onderhouden terrein blijft het gewenste beeld en functie behouden.

Omdat elk buitenterrein uniek is en zo ook uw persoonlijke wensen leveren wij onderhoud en beheer volledig op maat. Zo kunnen wij de complete zorg voor uw bedrijfs- of instellingstuin beheren en bent u altijd verzekerd van een verzorgde buitenruimte. Met een onderhoudscontract komt u nooit voor verrassingen te staan. Heeft u meer behoefte aan flexibiliteit en wilt u zelf aangeven wanneer onderhoud gewenst is, dan bieden wij u graag een contract op regiebasis aan.

Neem contact met ons op neemt en wij gaan graag samen in gesprek om  de wensen en mogelijkheden over tuinonderhoud en beheer in kaart te brengen.

Onkruidbestrijding

Een verzorgde buitenruimte begint bij het vrijhouden van onkruid en ongedierte. Door gebruik te maken van zoveel mogelijk ‘groene’ oplossingen en verantwoorde technieken wordt het gebruik van schadelijke bestrijdingsmiddelen tot het absolute minimum beperkt.

Voor het onkruid vrijmaken van uw parkeerterrein, entree, schoolplein of andere buitenruimte wordt in de meeste gevallen de verharding gereinigd met gebruik van een heetwater onkruidbestrijdingdsmachine. Een milieuverantwoorde en zeer effectieve manier van het bestrijden van onkruid. Ook het schoonborstelen van pleinen, goten of andere bestrating is een veel toegepaste techniek.

Ongediertebestrijding

Een ecologisch verantwoorde methode om bijvoorbeeld de larven van de Taxuskever te bestrijden is het gebruik van aaltjes. Een natuurlijke vijand voor de kever en onschadelijk voor de planten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die er voor bij het bestrijden van ongedierte in uw buitenruimte.

Begraafplaats beheer


Een gedenkplaats voor nabestaanden om dierbare herinneringen op te halen of gevoelens een plek te geven. Een verzorgde groene omgeving geeft een gevoel van rust en draagt hier positief aan bij. Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in het onderhouden van begraafplaatsen, gedenkstenen, grafmonumenten en graven.

Met een bijzonder groot gevoel van respect en zorgvuldigheid voeren zij snoeiwerkzaamheden aan hagen en overige beplanting uit en wordt onkruid op duurzame wijze verwijderd. Belangrijk is het verzorgen van de paden zoals het vrijhouden van zand en bladeren en in de winterperiode uiteraard het sneeuw- en ijsvrij houden.

De soms hoge frequentie van begrafenissen vergt afstemming met de hoveniers. Tijdens een dienst zijn de hoveniers elders aan het werk of kiezen voor een geluidsarme klus aan de andere zijde van de begraafplaats.

Uw buitenruimte laten onderhouden of beheren