Hovenier Heemstede

Bent u op zoek naar een buitengewone hovenier in Heemstede? Bij ons kunt u al meer dan 25 jaar terecht voor maatwerk in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies. Zowel in particuliere als bedrijfstuinen zorgen wij voor de juiste sfeer en gebruik van materialen. Hierdoor wordt er in iedere tuin die wij realiseren of onderhouden, groot of klein, genoten van het buitenleven.

Onze gespecialiseerde hoveniers zijn buitengewoon in groen en brengen al uw tuinwensen tot werkelijkheid. Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen, laat u inspireren door onze projecten onder of neem een kijkje op Pinterest en neem contact op. In onze showroom in Lijnden, net onder  de rook van Amsterdam, bent u, op afspraak,  meer dan welkom om de tuinproducten waarmee wij werken te komen bekijken. Samen met u komen we tot de mooiste combinaties van tuinmaterialen en tuinindeling en uiteindelijk een tuinontwerp. Zo bent u nog maar een paar stappen verwijderd van een heerlijk ontspannen buitenleven in uw eigen unieke tuin!

Tuinontwerp hovenier Heemstede

Elke tuin, groot of klein verdient een tuinontwerp. Want met een tuinontwerp bent u verzekerd van een tuin die volledig past bij uw tuinwensen en de mogelijkheden die er zijn. Moet deze voor u van alle gemakken voorzien zijn  of heeft u zelf groene vingers. Een kleine tuin zo praktisch mogelijk te maken of juist een grote tuin knus, wat is het doel van het tuinontwerp.   Onze ervaring is dat een tuinontwerp maken voor iedere tuin een aanrader is. Zo voorkomt u verrassingen en weet u zeker dat aan alles gedacht is.

Alle onderdelen zoals verlichting, erfafscheidingen, verharding, overkappingen, gazon en beplanting worden met u besproken en meegenomen in de tuintekening. Onze kennis en uw wensen komen samen en vormen de basis voor de start van de aanleg van uw tuin.

Tuinontwerp maken, hovenier aanleg, Haarlemmermeer, Amstelveen

De kosten voor een tuintekening zijn afhankelijk van een aantal onderdelen zoals de grootte van de tuin en specifieke wensen. Zeker is dat de investering hierin zich ruimschoots terugverdient wanneer u nadat de tuin is aangelegd weet dat de tuin helemaal bij u past. Wanneer u contact met ons opneemt adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Tuinaanleg hovenier Heemstede

Tuinaanleg is de fase waarin een tuinontwerp, van een tuinarchitect of van onszelf, tot leven komt. Uw ideeën, tuinwensen worden met hoogwaardige materialen door onze gespecialiseerde hoveniers met vakmanschap tot werkelijkheid gebracht.

Van een kleine tuin tot een landschapstuin en alles daar tussenin. Bij Nederveen Tuinen wordt elke tuin aangelegd met de grootste zorg en passie, breedste kennis en exclusieve materialen. Al meer dan 25 jaar zijn wij erkend hovenier en buitengewoon in groen. Uw tuin bij ons in de juiste handen.

Tuinonderhoud Heemstede

Een onderhouden tuin is een tuin in goede conditie om zorgeloos van te genieten.Bent u op zoek naar een erkend  hovenier in Amsterdam, die luistert naar uw wensen en kijkt naar uw tuin? Onze gespecialiseerde onderhoudshoveniers zijn buitengewoon in groen! Of u uw tuin eenmalig onderhouden wilt hebben voor dat bijzondere feestje of het hele jaar rond wilt genieten van een onderhouden tuin, wij bieden u altijd een passende en op maat gemaakte oplossing voor tuinonderhoud.

Heeft u een boom of misschien wel meerdere bomen welke onderhoud nodig hebben of zijn ze inmiddels een doorn in het oog. Onze gecertificeerde  boomverzorgers staan voor u klaar om ook deze klus voor u te verzorgen. Wilt u na het kappen de stronk laten staan of moet ook deze weggefreesd worden? Ook hierin verzorgen wij maatwerk.

onderhouden tuin Amsterdam hovenier Nederveen Tuinen

Kwaliteit & Garantie hovenier Heemstede

Wij zijn lid van VHG en TuinKeur. Lees meer over de VHG garantieregeling, onze TuinKeur certificering of over onze werkwijze in Heemstede en omgeving.

Erkend hovenier Hheemstede e.o. op Pinterest
Nederveen Tuinen op Pinterest; de manier om nog meer ideeën op te doen.
Check onze inspirerende Pins!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Wij nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvende informatie