Welkom bij Nederveen Tuinen

Erkend hoveniersbedrijf Amstelveen e.o

Bent u op zoek naar een erkend hovenierbedrijf in Amstelveen en omgeving? Dan bent u gearriveerd op uw bestemming. Nederveen Tuinen is al meer dan 25 jaar de hovenier voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies voor zowel particulieren als bedrijven.

Onze gespecialiseerde hoveniers zijn buitengewoon in groen en brengen uw tuinwensen tot werkelijkheid. Bekijk onze diensten ,laat u inspireren en neem contact op. Wij ontvangen u graag op afspraak in onze showroom in Lijnden, net onder Amstelveen of komen bij u op locatie om uw ideeen en mogelijkheden in kaart te brengen. Bij ons kunt u altijd rekenen op persoonlijke aandacht en service op maat.

Tuinontwerp Amstelveen

Elke tuin, groot of klein verdient het om zo optimaal mogelijk ingericht en gebruikt te worden. Moet deze van alle gemakken voorzien zijn of juist veel ruimte bieden aan een eigenaar met groene vingers. Ligt de uitdaging er om met creativiteit een kleine tuin zo praktisch mogelijk te maken of juist een grote tuin knus. Met een tuinontwerp komt u nooit voor verrassingen te staan.

Tuinaanleg Amstelveen

Tuinaanleg is de fase waarin een tuinontwerp, van een tuinarchitect of van onszelf, tot leven komt. Uw ideeën, tuinwensen worden met hoogwaardige materialen door onze gespecialiseerde hoveniers met vakmanschap tot werkelijkheid gebracht.

Van een kleine tuin tot een landschapstuin en alles daar tussenin. Bij Nederveen Tuinen wordt elke tuin aangelegd met de grootste zorg en passie, breedste kennis en exclusieve materialen. Al meer dan 25 jaar zijn wij erkend hovenier en buitengewoon in groen. Uw tuin bij ons in de juiste handen.

Tuinonderhoud Amstelveen

Een onderhouden tuin is een tuin in goede conditie om zorgeloos van te genieten.Bent u op zoek naar een erkend  hoveniersbedrijf in Amstelveen, die luistert naar uw wensen en kijkt naar uw tuin? Onze gespecialiseerde onderhoudshoveniers zijn buitengewoon in groen! Of u uw tuin eenmalig onderhouden wilt hebben of het hele jaar rond, Nederveen Tuinen biedt u altijd een passende en op maat gemaakte oplossing voor tuinonderhoud.

Kwaliteit & Garantie erkend hoveniersbedrijf Amstelveen
Wij zijn lid van VHG en TuinKeur. Lees meer over de VHG garantieregeling, onze TuinKeur certificering of over onze werkwijze in Amstelveen en omgeving.

Erkend hoveniersbedrijf  in Amstelveen e.o. op Pinterest
Nederveen Tuinen op Pinterest; de manier om nog meer ideeën op te doen.
Check onze inspirerende Pins!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Wij nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvende informatie