Het buitenleven begint bij NederveenTuinen

Erkend hoveniersbedrijf Badhoevedorp

Bent u op zoek naar een erkend hovenierbedrijf in Badhoevedorp en omgeving? Een hovenier die alle tuinzorgen bij u wegneemt en u alleen nog maar hoeft te genieten van alles wat het buitenleven te bieden heeft. Onze vakbekwame hoveniers hebben jarenlange ervaring in het onderhouden en realiseren van droomtuinen voor zowel particulieren als bedrijven.

Wij leveren maatwerk en maken daarbij gebruik van duurzaam materieel en materiaal zodat we de natuur en zijn bewoners zo min mogelijk belasten. In onze eigen showroom in Lijnden nemen we u graag mee in de wereld van duurzame materialen zodat u jarenlang verzekerd bent van een tuin die volledig bij u past. Neem contact op en laat u inspireren!

3D Tuinontwerp Badhoevedorp

 

 

 

Met een 3D tuinontwerp geniet u al van uw tuin voordat deze is aangelegd. Samen gaan we op zoek naar de beste indeling, de meest mooie en duurzame materialen. Want een nieuwe tuin moet jarenlang ontspanning geven. En elke tuin, groot of klein verdient het om met zorg ingericht en aangelegd te worden. En daarbij laten we niets aan het toeval over. Na een uitgebreide intake brengen we alle wensen en mogelijkheden samen in een prachtig 3D tuinontwerp. In onze eigen showroom nemen we u mee in de wereld van duurzame en innovatieve tuinmaterialen. De start van een goed doordacht project begint hier.

Tuinaanleg Badhoevedorp

Tuinaanleg is de fase waarin een tuinontwerp, van een tuinarchitect of van onszelf, tot leven komt. Uw ideeën, tuinwensen worden met hoogwaardige materialen door onze gespecialiseerde hoveniers met vakmanschap tot werkelijkheid gebracht. Van een kleine tuin tot een landschapstuin en alles daar tussenin. Bij Nederveen Tuinen wordt elke tuin aangelegd met de grootste zorg en passie, breedste kennis en exclusieve materialen. Al meer dan 30 jaar zijn wij erkend hovenier en buitengewoon in groen. Uw tuin bij ons in de juiste handen.

Tuinonderhoud Badhoevedorp

Een onderhouden tuin is een tuin in goede conditie om zorgeloos van te genieten. Bent u op zoek naar een erkend  hoveniersbedrijf in Badhoevedorp, die luistert naar uw wensen en kijkt naar uw tuin? Onze gespecialiseerde onderhoudshoveniers zijn buitengewoon in groen! Of u uw tuin eenmalig onderhouden wilt hebben of het hele jaar rond, Nederveen Tuinen biedt u altijd een passende en op maat gemaakte oplossing voor tuinonderhoud.

Kwaliteit & Garantie erkend hoveniersbedrijf Badhoevedorp
Wij zijn lid van VHG en TuinKeur. Lees meer over de VHG garantieregeling, onze TuinKeur certificering of over onze werkwijze in Badhoevedorp en omgeving.

Erkend hoveniersbedrijf  in Badhoevedorp en omgeving op Pinterest
Nederveen Tuinen op Pinterest; de manier om nog meer ideeën op te doen.
Check onze inspirerende Pins!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Wij nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvende informatie