Industriele stadstuin

Deze industriele  stadstuin in centrum Haarlem, ontworpen door Cindy Wetter, is een  combinatie van stoere bestaande elementen, zoals de steensmuur en klinkers met duurzame en moderne materialen. In deze tuin komen alle wensen van de bewoners bij elkaar. Aan elk detail is gedacht, waardoor het in deze tuin heerlijk onstpannen is en genieten samen met vrienden en familie.

Megasmooth betontegels

De robuuste 100 x 100 cm betontegels en traptredes Megasmooth van Ebema in de kleur Cream Velvet vormen een zeer bijzondere basis in deze tuin. Deze XXL tegels vormen met de reeds aanwezige klinkers en het geleverde Flagkorn een industrieel en modern geheel.

Betonwanden

De schuttingen zijn naast functioneel ook nog eens bijzonder sfeervol en uniek. De eternit met hardhouten schuttingdelen zijn voorzien van Dexter verlichting via Burlight. Ook naast het pad zie deze terugkomen. Bloembakken en wand zijn op maat gemaakt van eternit en daarna geschilderd.

In deze tuin is het moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.