Luxe tuin met CorTenstalen borderrand

Deze grote tuin in Amstelveen is  door ons ontworpen. De organische borders van de tuin zijn afgewerkt met flexline CorTenstalen borderranden om de beplanting op een prachtige manier af te bakenen van de rest van de tuin. CorTenstaal is een product dat tegenwoordig veel gebruikt wordt in tuinen. CorTenstalen borders veranderen van kleur als het wordt blootgesteld aan weersomstandigheden zoals regen. Het verandert van een oranje/bruine kleur naar een nog mooiere licht/donker bruine kleur. Een CorTenstalen borderrand zorgt ervoor dat uw tuin luxe uitstraalt, ongeacht de leeftijd van de tuin.

Oud hollandse tegels gecombineerd met oude waaltjes

In de tuin wordt een combinatie van Oud hollandse tegels 40 x 100 x 5 cm in de kleur grijs en oude waaltjes gebruikt.

Inlite tuinverlichting

De verlichting in de tuin is van In-lite. Verlichtingsarmatuur Sway is nieuw op de markt en zorgt ervoor dat de verlichting naatloos overloopt met de beplanting, om een natuurlijke look te creëren. De verlichting maakt de tuin helemaal af en geeft het een luxe uitstraling.

In deze tuin is het moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.