Betonlook en houten schutting

Deze stadstuin in Haarlem, ontworpen door Cindy Wetter, is een oase van rust geworden. Het aparte gebruik van betonlook wanden en Douglas halfhoutsrabat geven deze tuin een bijzondere sfeer. Het gebruik van In-Lite Big cubid verlichting aan de wand en Scope spots in de grond is deze tuin ook in de avond een plaatje.

Keramische tegels met klinkers

De Keramische tegel Ceramiton Star grey in formaat 80×80 cm geeft in combinatie met de klinkers type Lotus in waalformaat een zeer strakke maar toch zachte uitstraling. De eikenhouten palen van de pergola geven de druif de ruimte om weeldering te groeien en een mooie natuurlijk ‘plafond’ in de tuin te creeren.

Schuur met zinken dak

De zadeldakschuur is hier voorzien van een zinken dak. Deze schuur is op maat gemaakt waarbij ook hier de palen van de schuur van eikenhout zijn. Daarnaast is er gebruik gemaakt van Douglashout om het geheel af te werken. Een prachtige schuur met karakter!

In deze tuin is het moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.