Luxe tuin met twee terrassen

Deze grote tuin in Amstelveen, ontworpen door Cindy Wetter, is door zijn indeling de perfecte plek geworden waarin ontspannen en gespeeld kan worden. De twee terrassen bieden voldoende ruimte om urenlang met vrienden en familie buiten te zitten. En dit terwijl de kinderen uren kunnen spelen op het prachtige gazon en speelhuis van hout met glijbaan.

Oud Hollandse tegels

De robuuste 60 x 60 cm Oud Hollandse betontegels van Schellevis in de kleur grijs geven een strak en stoer uiterlijk aan deze moderne tuin. De gebakken klinkers verbinden de terrassen met elkaar en geven het geheel sfeer en karakter.

Cortenstaal

De plantenbakken zijn van Cortenstaal. Een materiaal dat steeds vaker in o.a. tuinen terug te vinden is. De karakterestieke kleur en uitstraling zorgen voor een stoer element in de tuin en combineert goed met de grijze tegels en het groene gras.

In deze tuin is het moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.