Nederveen Tuinen buitengewoon in onderhoud

Tuinonderhoud Badhoevedorp en omgeving

Een onderhouden tuin is een tuin in goede conditie om zorgeloos van te genieten.

Bent u op zoek naar een hovenier in tuinonderhoud in Badhoevedorp, die luistert naar uw wensen en kijkt naar uw tuin? Onze gespecialiseerde onderhoudshoveniers zijn buitengewoon in groen!

Of u uw tuin eenmalig onderhouden wilt hebben of het hele jaar rond, Nederveen Tuinen biedt u altijd een passende en op maat gemaakte oplossing:

Eenmalig tuinonderhoud

Uw tuin heeft behoefte aan een eenmalig tuinonderhoud om weer in goede conditie te komen. Van boomverzorging tot het verwijderen van onkruid. De kosten voor het onderhoud zijn vooraf vastgelegd of zijn resultaat gericht afgesproken.

Onderhoudscontract

U wilt niet alleen zorgeloos genieten van uw buitenleven, maar ook nog eens geen omkijken hebben naar de planning. Vooraf zijn afspraken over de werkzaamheden en frequentie van het onderhoud in kaart gebracht. U bent het hele jaar door verzekerd van een perfect onderhouden tuin.

Onderhoud op regie

Uw tuin onderhouden in Badhoevedorp en omgeving door onze gespecialiseerde hoveniers wanneer u dit zelf aangeeft.  Betreft het de ene keer het snoeien of vellen van uw bomen en de andere keer het plaatsen van beplanting of het verwijderen van aanslag. U heeft de regie zelf in handen!

Onderhoud tijdens vakantie

Tijdens uw afwezigheid of juist bij terugkomst van een reis moet de tuin goed onderhouden zijn zodat u niet direct aan de slag hoeft buiten. Van het maaien van uw gazon tot het verwijderen van blad. Een specifieke opdracht op een vooraf vastgelegd  moment voor uw tuin in Badhoevedorp.

Onderhoud bij verkoop van uw huis

Bij de verkoop van u huis komt al genoeg kijken. Van tuinonderhoud is door de plannen al enige tijd geen sprake meer. En dit juist nu uw tuin de eerste indruk is voor potentiële kopers. Onze hoveniers nemen u alle zorgen uit handen en zorgen dat uw tuin er weer perfect onderhouden uitziet

Nederveen Tuinen is een gecertificeerd hoveniersbedrijf voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud Badhoevedorp en omgeving. Neemt u voor informatie over de kosten voor tuinonderhoud Badhoevedorp contact met ons op en ook u kunt zeer binnenkort genieten van buitengewoon in groen.

Prijzen en informatie over tuinonderhoud