Maak kans op € 1000 na aanleg of onderhoud

Tuinkeur is een keurmerk voor hoveniers in Nederland. Daarmee sta je als hovenier voor professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. Wij zijn als erkend hoveniersbedrijf al jaren aangesloten bij Tuinkeur. Dit jaar geeft Tuinkeur tot 24 x 1000 euro cashback aan klanten die via een tuinkeur hovenier hun tuin hebben laten aanleggen of onderhouden.

Heeft u of gaat u dit jaar u tuin door ons laten aanleggen of onderhouden, dan maakt u na het plaatsen van een recensie op www.hoveniernederland.nl kans om tot € 1000.00 retour te ontvangen op uw factuur.

Vul een resencie in en maak kans!

Voor de actie wordt gebruik gemaakt van het platform HovenierNederland. Dit is een recensiewebsite voor de hoveniersbranche. Meedoen is heel eenvoudig. Ga naar www.hoveniernederland.nl en vul een recensie in voor ons bedrijf. Tijdens het invullen van de recensie heeft u de mogelijkheid om aan te vinken dat u meedoet aan de cashback-actie. Dat is alles!

cashback hoveniers Nederveen Tuinen tuinaanleg Amsterdam

Meer informatie?

De actie loopt van maart t/m oktober 2017. Voor meer informatie en de actievoorwaarden kijkt u op www.tuinkeur.nl/acties.