Niets zo gezellig als een praatje met de buren over de schutting,  maar ook niets zo heerlijk als genieten van je privacy in eigen tuin. Was een schutting voorheen vooral een manier om de grenzen van je tuin aan te geven, tegenwoordig is de schutting volledig onderdeel van de tuin geworden.

Steeds meer mensen willen graag een schutting die aansluit bij de bouwstijl van het huis of het thema van de tuin. Tegenwoordig zijn er legio mogelijkheden om van uw schutting een ware eye- catcher te maken. En wanneer u door ‘de schuttingen de tuin niet meer ziet’ zijn wij er om u te helpen een juiste keuze te maken.

schutting op maat hovenier tuinaanleg regio Badhoevedorp

Neem nu bijvoorbeeld deze erfafscheiding gemaakt van hardhout. Diverse breedtes in planken wisselen elkaar af en geven naast een zeer luxe ook een speelse uitstraling. Compleet op maat gemaakt, dus toepasbaar in elke buitenruimte!


houten schutting amsterdam hovenier tuinaanleg

Want naast het leveren en plaatsen van standaard tuinschermen in Amsterdam en omstreken gaan wij het liefst de uitdaging aan om van uw schutting een ware eye-catcher te maken. Op maat gemaakte duurzame schuttingen waar u jarenlang van kunt genieten van privacy en sfeer.

Laat u verder inspireren en vooral ook informeren in onze showroom in Lijnden of op onze website. Daar vindt u diverse voorbeelden van terreinafscheidingen die wij geheel voor u naar wens kunnen maken. En wilt u geen schutting van hout, geen nood: ook voor schuttingen van composiet, aluminium, groenblijvende beplanting, Eternit  of beton bent u bij ons aan het juiste adres.  Neem contact op voor het maken van een afspraak en wij staan voor u klaar.