Hovenier Helpt NederveenTuinen tuinaanleg tuinonderhoud

Ook dit jaar organiseert Tuinkeur  ‘Hovenier Helpt’. Een landelijke innitiatief waarbij de hoveniersbranche zich inzet voor de hulpbehoevende medemens. Wij vinden het zeer belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Een hovenier inhuren voor tuinaanleg of tuinonderhoud is niet voor iedereen weggelegd. En ben je dan zelf niet in de gelegenheid om deze klussen te klaren en heb je ook geen mensen om je heen die je hierbij kunnen helpen, vervalt de tuin al snel en groeit het letterlijk boven je hoofd.

Tijdens de editie van 2016 zijn er ruim 200 projecten aangemeld bij Hovenier Helpt. Een groot deel hiervan is belangeloos uitgevoerd door de hoveniers in de regio. Wij mochten ons inzetten bij een opvanghuis in Amsterdam voor mensen die daar tijdelijk wonen. Onze hovenier Jesse heeft daar de ‘postzegel’ tuintjes helemaal ontdaan van het onkruid. De bewoners hebben daarna onder begeleiding zelf nieuwe plantjes gekocht en aangeplant. De glimlach van de bewoners en handgeschreven kaart waren een mooie beloning.

 

Hovenier Helpt Hovenier Amsterdam

Met Hovenier Helpt willen wij ook dit jaar graag ons steentje bijdragen en onze hovenier(s) beschikbaar stellen. Dus weet je iemand waarbij de tuin wel eens goed onderhoud kan gebruiken of waar de tegels een probleem vormen om nog veilig te kunnen lopen, twijfel dan niet. Geef aan wie onze groene vingers goed kan gebruiken in de regio van Aalsmeer, Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Haarlem, Heemstede of Hoofddorp en kijk snel op www.hovenierhelpt.nl of meld direct een project aan via de mail: aanmelden@hovenierhelpt.nl

Belangrijk is dat de opdracht in 1 dag uit te voeren is in de week van de hovenier (25 t/m 30 september 2017) . Het gaat hier dan echt om de inzet van de hovenier. Het eventueel aanleveren van materiaal komt voor eigen rekening.

Meer weten of deze actie en onze inzet neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of per telefoon 023-5552172