Wonen in Park Quatrebras in Badhoevedorp begint voor veel mensen steeds dichter bij te komen. Een luxe wijk waar groen een belangrijk onderdeel wordt van de sfeer die het moet gaan uitstralen. Met zijn prachtige toegangslaan en diversiteit aan bomen zal de wijk een parkachtige uitstraling krijgen . De grote tuinen bieden  veel ruimte voor sfeervol en comfortabel buitenleven. Genieten samen met vrienden en familie zal hier als vanzelf gaan.

Een huis wordt pas een thuis wanneer de complete inrichting van het huis en de tuin zijn afgestemd op uw wensen. De luxe woningen in Park Quatrebras vragen om een tuin welke met net zoveel zorg en liefde is aangelegd als de rest van het huis. Voor het ontwerp en de aanleg van uw tuin in Park Quatrebras bent u bij ons aan het juiste adres. Laat u inspireren op onze website, op Pinterest of maak een afspraak in onze showroom.

De basis van een tijdloze tuin met een eigen identiteit die compleet aansluit bij uw persoonlijkheid, begint bij een tuinontwerp van Nederveen Tuinen. Een creatieve uitwerking van uw persoonlijke wensen, de locatie en architectuur van het pand in combinatie met de kennis en inspiratie van de tuinarchitect. Het resultaat is een uniek begin van een volledig op maat aangelegde tuin.

Ontwerpproces

Het vormgeven van uw tuin begint met een persoonlijk gesprek met de tuinarchitect. Een samensmelting van onderstaande punten, uw persoonlijke tuinwensen, de passie en inspiratie van de tuinontwerper leiden tot een eerste tuintekening.

  • Huidige situatie
  • Afmetingen
  • Omgevingsinrichting
  • Ligging
  • Verlichting
  • Bodemkwaliteit

Lees meer


Na een eerste en eventueel tweede doorloop en aanpassingen van de tuintekening is deze gereed en heeft u een gedetailleerd beeld van waar u de komende jaren gaat kunt gaan genieten van uw unieke buitenleven. De volgende stap is het tot leven brengen van het ontwerp door onze gespecialiseerde hoveniers. Meer informatie hierover vindt u onder tuinaanleg.

Lees minder

tuinontwerp hovenier amsterdam

Verlichtingsplan en beplantingsplan

Voor de juiste puntjes op de I is het belangrijk om aan het begin van het proces na te denken over de verlichting en beplanting.
Met de juiste buitenverlichting kunt u nog langer buitengewoon in groen leven. Uitgelichte planten en bomen zorgen voor een bijzondere sfeer. Spots in de grond geven een duidelijk pad in de tuin aan. En andere verlichting zorgt weer voor urenlang ontspannen met een boek.

Lees meer

Met een verlichtingsplan is vooraf helder waar de kabels, contactdozen en verlichtingspunten moeten komen.
Een beplantingsplan zorgt dat u de juiste keuzes maakt wanneer het aankomt op planten en bomen in uw tuin. Waar hebben ze de juiste functie of creëren ze de juiste sfeer. Welke soorten komen goed tot hun recht en welke soorten kunt u beter vermijden.
Met een beplantingsplan is vooraf helder waar welke plant of boom in uw tuin geplaatst zal worden.
Wij informeren u graag naar de investering die komt kijken bij de uitvoer van een tuinontwerp, verlichtingsplan en/of beplantingsplan.

Lees minder