Grote tuin tuinontwerp

Deze tuin in Barendrecht is ontworpen door Foske Groenendijk van Tuinontwerpburo Groenendijk. De strakke lijnen geven deze  grote tuin een moderne uitstraling. De combinatie van verschillende materialen en de creatieve indeling zorgen er weer voor dat deze tuin uitnodigt om uren in te genieten!

Oud Hollandse betontegels

Deze Schellevis betontegels in het formaat 60 x 60 cm en 30 x 100 cm zijn zeer robuust. Door de speciale bewerking geven deze karakteristieke tegels een unieke uitstraling aan de tuin. Deze tegels zijn er in verschillende maten en diktes, waardoor ze geschikt zijn voor zowel terrassen als opritten.

Eiken palen

Het gebruik van eiken palen in tuinen is steeds vaker terug te vinden. Hiermee wordt in deze grote tuin direct privacy gecreeerd zonder dat het zicht verloren gaat. Hier zijn de palen geverfd met verf van Farrow and Ball in de kleur Off black. Een eye-catcher zonder dat deze teveel opvalt.

In deze tuin is het moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.