Ontwerp sfeervolle tuin

Deze prachtige sfeervolle tuin in Heemstede is met zorg ontworpen door Bart Hoes, ontwerpburo voor tuin en landschapstuinen. De sfeer die het huis uitstraalt is vertaald in het ontwerp. Organische vormen maken samen met de strakke en moderne elementen een tuin waarin geleefd mag worden. Met ruimte voor prachtige beplanting, een pergola, veranda en vijvers.

Natuurlijk wildverband

De MBI Geo Ardeis Alivo betontegels van MBI zijn een echte blikvanger in deze tuin. Door de natuurlijke vormen brengen ze deze tuin tot leven en geven het het karakter dat past bij het huis en de bewoners. De klinkers in deze tuin zijn hergebruikt

Cortenstaal vijver

Niet te missen in deze tuin zijn de grote vijvers  van opgebouwd uit een hardhouten vijverbak met EPDM folie. Een vijver heeft randen afgewerkt  met CortenStaal.

In deze tuin is het moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.