Overkapping op maat

In deze relatief kleine loungetuin is overkapping van Douglas hout geplaatst. De overkapping loopt door over het dak van de op maat gemaakte schuur van Zweeds rabat. Ervoor een stevige pergola van zwarte Douglas houten palen waaraan een heerlijk schommelstoel bevestigd kan worden en genoten kan worden onder de blauwe regen die daar snel zal gaan bloeien.

Zwarte steigerhouten vlonder

Onder de overkapping is gebruik gemaakt van een zwarte gebeitste steigerhouten vlonder. Voor de erfafscheiding zijn smalle onbewerkte houten latjes tegen zwart doek geplaatst voor een mooie diepte effect. Door het gebruik van In-lite verlichting is het in deze tuin tot in de late uurtjes genieten.

Courtstones en keramische tegels

Het terras en pad zijn een combinatie van de keramische tegels Cerasolid in de kleur mist en Courtstones in de kleur pebble grey.

In deze tuin is het moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.