Tuinontwerp moderne  loungetuin

Strakke lijnen, duurzame materialen en maatwerk waren de basis voor deze moderne loungetuin. De combinatie van verschillende materialen die qua kleur en stijl bijzonder goed op elkaar aansluiten geven de tuin een rustige en moderne uitstraling.

vt wonen buitentegels

Het verhoogde terras van de keramische vt wonen buitentegels  sluit naadloos aan op de op maat gemaakte plantenbak van Eternit. Hier is gekozen om de platen van Eternit in de originele kleur te laten. Echter kunnen deze in elke gewenste kleur geverfd worden zodat deze passen bij de stijl van de tuin. De grassen geven de tuin een speelse uitstraling en brengen wat beweging in de verder strakke tuin.

Rhombus erfafscheiding

Een duurzame schutting opgebouwd uit Rhombus hout zorgt voor een prachtig lijnenspel. De subtiele verlichting zorgt dat deze ook in de avonduren nog mooi tot zijn recht komt. Zo wordt de erfafscheiding naast functioneel ook nog eens een prachtige eye-catcher in deze moderne loungetuin.

In deze tuin is het moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede en omgeving zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.