Schutting

Privacy en erfafscheiding is in deze tuin gerealiseerd door het gebruik van een op maat gemaakte schutting. Het horizontaal verwerken van verschillende breedtes hardhouten planken geven deze schutting een exclusieve uitstraling. Het gebruik van verschillende afmetingen geeft een speels effect. Eternitboard oftewel betonboard is hier gebruikt als schutting. Eter-board is overschilderbaar in elke gewenste kleur en past hierdoor in elke tuin.

Betontegels

Oud Hollandse betontegels zijn hier gecombineerd met gebakken klinkers. Alles in lijn met de uitstraling van de woning en de wens van de bewoners in Badhoevedorp.

Fietsenstalling

Voor de fietsenstalling is gekozen voor dezelfde uitstraling als de erfafscheiding. Horizontale latten in verschillende afmetingen vormen de basis van dit moderne houten fietsenafdak.

Buitenverlichting

De tuinverlichting in deze tuin zorgt voor urenlang genieten in de zomer. Met het gebruik van grondspots en wandlampen komt de tuin ook in het donker volledig tot zijn recht

Als hovenier in ontwerp en aanleg in Amsterdam, Haarlemmermeer en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.
.

Leave a Reply