Tuinontwerp

Met het ontwerp van deze tuin in Amstelveen hebben is het stadse gevoel naar de tuin in Amstelveen gehaald. Zich wanen in de omgeving van een park met de privacy en luxe die een afgeschermde tuin te bieden heeft was de wens van de bewoners. Speelse vormen en beplanting die past bij het beeld van een park.

Parksteen, borders en pergola

Om de uitstraling van een park te realiseren is in dit tuinontwerp gekozen voor het ‘Parksteentje’ van Aquaflow. Een waterpasserende betonnen steen voorzien van vijf hoeken. Deze steen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in deze tuin toegepast in 3 verschillende grijstinten. Door het ontbreken van repeterende lijnen ontstaat er een soort puzzel. Hierdoor ontstaat een speels patroon.

Pergola

Door het vermijden van rechte lijnen en het plaatsen van beplanting in het midden van de tuin ontstaat het pleintjes gevoel. De pergola is opgebouwd uit palen van Douglas hout en aan de bovenzijde is gebruik gemaakt van een Cortenstaal buis.

In deze tuin is het moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.

Leave a Reply