Luxe tuin met keramische tegels

Deze luxe tuin met keramische tegels is een absolute lust voor het hoog. De keramische tegels die hier gebruikt zijn, is het type Cerasolid in de kleur Snow. Keramische tegels brengen veel voordelen met zich mee ten opzichte van een betontegel. Keramische tegels zijn kleurvast, makkelijk te onderhouden en vlekvrij. De keramische tegel geeft de tuin een moderne en luxe uitstraling die tijdloos mooi blijft.

Houten vlonder van Bamboe

De houten vlonder van Bamboe is op verschillende plekken in de tuin aangelegd om de tuin een luxe uitstraling te geven. De vlonder van Bamboe terrasplanken maken is een verantwoorde en groene keuze. Een Bamboe vlonder is een duurzame keuze die lange tijd mee gaat. Daarnaast zorgt de warme en donkere look voor een luxe uitstraling. Een echte eyecather voor in de tuin. De op maat gemaakte trap is ook van Bamboeplanken gemaakt en geeft de tuin dezelfde luxe en duurzame uitstraling.

Bloembakken

De bloembakken van Adezz zijn een echte sfeermaker in de tuin. De bloembakken zijn onderhoudsvrij en hierdoor een echte must voor tuineigenaren met een druk leven. Adezz bloembakken zijn tijdloos en prachtig om naar te kijken. Om deze luxe uitstraling vast te houden is er gekozen voor een erafscheiding in RAL 9005. De planken zijn vertikaal geplaats en zijn het type Thermo Frake. De erfafscheiding zorgt voor een strak geheel waar u nog jaren van kan genieten.