Tuin met grote Douglas overkapping

Deze tuin met grote Douglas overkapping heeft alles wat een tuin nodig heeft om gedurende het hele jaar van uw tuin te kunnen genieten. De Douglas overkapping geeft de mogelijkheid om het hele jaar, lekker droog, buiten te kunnen zitten. De overkapping heeft een blokhut profiel en is afgedekt met een zadeldak. Het fietsenafdak met schuindak is ook is ook van douglas hout gemaakt. Het Douglas fietsenafdak houdt uw fietsen mooi en droog, ondanks dat ze buiten staan.

Verharding met keramische tegels, waalfoormaatjes en betontegels

De verharding bestaat uit een combinatie van een keramische tegel, waalformaat en beton tegel. Door deze verhardingen te combineren komt de tuin helemaal tot leven. De keramische tegel is het type Andes Grigio en het waalfoormaat is in het type antica Nostalgie.

CorTenstaal plantenbakken

De CorTenstaal plantenbakken zijn een tijdloos en onderhoudsvrij element in de tuin. CorTenstaal leeft, de kleur verandert in de loop van tijd en wordt alleen maar mooier. De CorTenstaal plantenbakken zorgen ervoor dat uw beplanting er altijd mooi en onzer onkruid uitziet.