Stadstuin met stijl

Deze stadstuin in centrum Haarlem, ontworpen door Cindy Wetter, is een  absolute lust voor het oog. In het ontwerp is uitgegaan van diverse soorten materialen als betonnen tegels, hardhout, grind en betonlook platen. De combinatie van de verschillende materialen zorgt voor een strakke maar zeer sfeervolle tuin. De verlichting en beplanting maken het geheel af en zorgen dat deze tuin  gaat leven.Er is gebruik gemaakt van het hoogteverschil door het gebruik van Oud Hollandse traptredes. Een type tegel die eigenlijk in elke tuin goed tot zijn recht komt. Robuust, strak en goed te combineren met hout en grind.

Oud Hollandse betontegels met grind en hardhout

De combinatie van Oud Hollandse tegels met grind en hardhout is met zorg gekozen. Het geeft de tuin, ondanks het gebruik van verschilldende structuren, rust en eenheid. Het gebruik van de oude  muren in combinatie met de zwarte schutting zorgt voor een industrieel tintje.

Betonwanden

De schuttingen en afscheidingen zijn naast functioneel ook nog eens bijzonder sfeervol en uniek. De eternit met hardhouten schuttingdelen zijn voorzien verlichting. Ook naast het pad zie deze terugkomen. Plantenbakken komen bij Adezz vandaan. In onze showroom hebben wij alle soorten bakken staan die zij kunnen leveren.

In deze tuin is het moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.