Lounge tuin met op maat gemaakte hardhouten loungebank

Deze tuin in Amsterdam met op maat gemaakte hardhouten loungebank is ontworpen om in te ontspannen. De hardhouten vlonder grenzend aan het huis, is gemaakt van Bankirai planken van 19 cm breed. De hardhouten loungebank is met oog voor detail op maat gemaakt en straalt een echt lounge gevoel uit. De trap die naar het lager liggende deel in de tuin loopt is gemaakt van hetzelfde houtsoort. Dit geeft de tuin een strakke en ontspannen uitstraling.

Gebakken klinkers

Het lager gelegen terras heeft een klassieke uitstraling door het gebruik van Oud Muiderberg klinkers in Waalformaat. Om de boom heen is een hardhouten zitelement op maat gemaakt zodat er in de tuin voldoende plek is om te genieten van zowel de zon als de natuurlijke schaduw van de beplanting.

Bloembakken van aluminium

De bloembakken zijn deel uitgevoerd in standaard maten maar er is ook maatwerk toegepast. De plantenbakken zijn gemaakt van aluminium in de RAL kleur 9005.  In de bakken zijn van In-Lite  Scope verlichtingsarmaturen geplaatst zodat de tuin in de avonduren prachtig verlicht zal zijn.

In deze tuin is het moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede en omgeving zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.