Tuin met houtlook tegels

In deze tuin in Ouderkerk aan de Amstel is er gekozen voor twee soorten tegels in twee soorten maten.  Tegel Madera scrapewood van 30 cm x 120cm heeft een, zoals de naam doet verraden, de uitstraling van een houten plank met de voordelen van een keramische tegel. In dit ontwerp is ervoor gekozen de tegels als een pad in de tuin te verwerken. Het is ook een prachtige robuuste tegels om in zijn geheel voor een terras te gebruiken.

De keramische tegel Parma in 60cm x 60cm is een luxe tegenhanger en geeft deze niet al te grote tuin bijzonder veel karakter.

Verhoogde Wallblock borders

In de verhoogde borders gemaakt van Wallblock stapelelementen heeft de met zorg uitgekozen beplanting zijn plek gekregen. Ideaal om hoogteverschillen in de tuin aan te brengen en sfeervolle hoekjes te creeeren. Hier zijn de bakken afgedekt met een rand van natuursteen. Een klein zitelement van hardhout geeft de bak weer iets unieks.

Wilgentenen schutting

De wilgentenen schuttingdelen zijn naast heel functioneel ook nog eens echte sfeermakers in deze tuin. Deze zijn in een kader geplaatst waardoor ze toch naast een natuurlijke ook een strakke uitstraling hebben. Uiteraard kan er ook gekozen worden voor wilgentenen zonder kader.

In deze tuin is het moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.