vt wonen Duostone

Als basis zijn in deze tuin keramische tegels van vt wonen gebruikt type Duostone Desert Walnut. Op een ondergrond van zand komen deze tegels van 60 cm x 60 cm prachtig tot hun recht. de tegels zijn gevoegd met een zandkleurige polymeer voegmiddel. Waterdoorlatend, zodat het regenwater zijn weg kan vinden. Naast deze tegel is ook gebruik gemaakt van de Redsun Smartton Wave Mount Kenia betontegel. Met een afmeting van 30 cm x 60 cm ontstaat een speels effect.

Muurelement

Deze in Badhoevedorp onlangs aangelegde tuin is voorzien van een muurelement. Opgebouwd uit stapelelementen van MBI in de kleur Geocolor Solid Black. Doormiddel van lijm worden de losse elementen aan elkaar bevestigd. Met als resultaat een prachtige moderne afscheiding achter de aangelegde vijver.

Split

De fundatieplaten geplaatst rondom de verharding worden gebruikt voor een stabiele opsluiting van het grind. De honingraatplaten zijn gevuld met grind van het type Yellow Sun split.

In deze tuin is het moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.

 

 

 

 

Leave a Reply