Tuinontwerp

Deze jaren ’30 voortuin en achtertuin in Heemstede met een moderne sfeer is ontworpen door tuinarchitect Foske Groenendijk en door ons aangelegd. De tuin is o.a. bestraat met granieten keien. Het terras ligt op hoogte en vormt daarmee een geheel met de eetkamer. Door middel van een makkelijk te belopen trap van Oud-Hollandse betontegels wordt het terras ook met de rest van de tuin verbonden

Betonlook wand

Stucwerk in de tuin, gerealiseerd door middel van cementplaten. Naast binnens- en buitenshuis kan stucwerk ook toegepast worden in de tuin. Zo krijgt uw tuin iets extra’s. De platen, die wij in deze tuin plaatsten, hebben de uitstraling van stucwerk en de ideale eigenschappen van cementplaten namelijk hard, vochtongevoelig, schimmelbestendig en daardoor weerbestendig.

Beplantingsplan en onderhoud van de tuin

Het beplantingsplan is in overleg met de bewoners gemaakt en is een mooie combinatie van sfeer, bloemen en structuur geheel naar de wensen van de opdrachtgever. Ondanks het feit dat de voortuin en achtertuin onderhoudsvriendelijk is aangelegd, behoeft deze onderhoud. Hiervoor kunnen de bewoners altijd een beroep op ons doen. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden van tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven.

In deze tuin is het moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.

Leave a Reply