LivePanel van Mobilane

Haal buiten naar binnen met een levende wand. Een innovatieve, duurzame en ruimtebesparende oplossing om de voordelen van een groen binnenleven te ervaren. Door het flexibele systeem is de groene wand geheel naar wens en op maat te leveren. Tussen aan de muur bevestigde gootprofielen worden de verwisselbare cassettes geplaatst. De cups in de cassettes worden volledig naar wens voorzien van beplanting.

Naast dat de LivePanel een bijzondere eye-catcher is, draagt het bij aan een gezond leefklimaat en is het geluids- en temperatuur isolerend.

LivePicture van Mobilane

Een levend schilderij waar je nooit op uitgekeken raakt. Doordat de lijst is voorzien van een watergeefsysteem is de beplanting voor 4 tot 6 weken van water voorzien. Een duurzame, binnenklimaat verhogende, onderhoudsvriendelijke en ruimtebesparende aanwinst.

De cassettes welke naar wens voorzien kunnen worden met beplanting zijn verwisselbaar en daardoor gemakkelijk te vervangen.

De LivePicture is leverbaar in verschillende standaard afmetingen en de lijst is standaard leverbaar in kleuren wit, zilvergrijs en antraciet. Wilt u een andere kleur lijst of print hierop, de mogelijkheden zijn eindeloos.

LivePanel en LivePicture – onze selectie

Wij inspireren u graag met onze selectie van levend groen aan de wand van Mobilane in onze showroom in Lijnden. Net onder Amsterdam kunt u op afspraak bij ons terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden en prijzen.

LivePanel of LivePicture ook in uw leven?