Een duurzame moderne schutting

Tuinschermen in houtcomposiet tand en groef planken lamellen zijn het duurzame en modulaire alternatief voor hardhouten tuinschermen. Met een schutting van houtcomposiet kiest u voor een modulair alternatief en duurzaam alternatief voor een erafscheiding gemaakt van hardhout. Houtcomposiet is een mengeling van houtmeel met PVC en is hierdoor uiterst duurzaam, kleur- en vormvast. De tand en groef planken zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden, maar geven u niet de nadelen die een houten erfafscheiding u kan opleveren. Met de lamellen versie haalt u een zeer modern lijnenspel in uw tuin die uw tuin groter doet lijken dan deze in werkelijkheid is.

Met een tuinpoort van composiet in tand en groef planken sluit u uw terrein stijlvol af. DuoFuse is verkrijgbaar in 3 tinten en volledig op maat te maken. Voor elke tuin is er een passende oplossing. 
Hovenier Haarlem tuinaanleg DuoFuse composiet

Composiet schuttingen – onze selectie

Wij inspireren u graag met onze selectie composiet schuttingen ofwel kunststof schuttingen in onze showroom in Lijnden. Net onder Amsterdam kunt u op afspraak bij ons terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden en prijzen.

Composiet tuinaanleg hovenier Haarlem en omgeving
https://www.youtube.com/watch?v=qCFg-jlTbX0

Ook een schutting van composiet in uw aangelegde tuin?