Tuinverlichting voor een sfeervol buitenleven

 

Buitenverlichting maakt het verschil in  buitengewoon in groen leven. Het gebruik van buitenlampen onder beplanting geven de tuin in de avond bijzonder veel sfeer.

Met verlichting aan muur of wand maakt u van uw schutting of tuinmuur een prachtig object. Langs een pad of oprit zijn spotjes  niet alleen functioneel, maar geven ook direct diepte aan uw buitenruimte. Onder een veranda of afdak bent u verzekerd van urenlange sfeervolle zomeravonden.

Verlichting in de tuin is vaak niet het eerste onderdeel van de tuininrichting waar u aan zou denken. Echter is het juist van belang dit mee te nemen in het ontwerp. Zo is vooraf bekend waar kabels, contactdozen en overige aansluitingen moeten komen. De keuze in tuinverlichting is bijzonder groot. Of het nu functioneel, praktisch of alleen maar sfeervol moet zijn, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes hierin.

buitenverlichting, tuinlamp, hovenier aanleg Aalsmeer, Hoofddorp en Amstelveen

Tuinverlichting – onze selectie

Wij inspireren u graag met onze selectie tuinverlichting In-Lite in onze showroom in Lijnden. Net onder Amsterdam kunt u op afspraak bij ons terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden en prijzen.

Tuinverlichting ook in uw aangelegde tuin?