Luxe overkapping met houtkachel

Deze tuin in Aalsmeer is uitgerust met een prachtige douglas overkapping waar het hele jaar door van genoten kan worden. De overkapping is gemaakt van voornamelijk Douglas hout en heeft aan de voorzijde een dakoverstek. De voorkant van de overkapping heeft een paneel van zweeds rabat om de schuur een extra luxe uitstraling te geven. In de Douglas overkapping is gekozen voor een zwarte hout kachel type Adezz Stig met dubbelwandige kachelpijp. De kachel zorgt er voor dat de overkapping, ook in de winter, lekker warm te maken is en dus het hele jaar door te gebruiken is.

In deze tuin is het moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.

Tuin met grote Douglas overkapping

Deze tuin met grote Douglas overkapping heeft alles wat een tuin nodig heeft om gedurende het hele jaar van uw tuin te kunnen genieten. De Douglas overkapping geeft de mogelijkheid om het hele jaar, lekker droog, buiten te kunnen zitten. De overkapping heeft een blokhut profiel en is afgedekt met een zadeldak. Het fietsenafdak met schuindak is ook is ook van douglas hout gemaakt. Het Douglas fietsenafdak houdt uw fietsen mooi en droog, ondanks dat ze buiten staan.

Verharding met keramische tegels, waalfoormaatjes en betontegels

De verharding bestaat uit een combinatie van een keramische tegel, waalformaat en beton tegel. Door deze verhardingen te combineren komt de tuin helemaal tot leven. De keramische tegel is het type Andes Grigio en het waalfoormaat is in het type antica Nostalgie.

CorTenstaal plantenbakken

De CorTenstaal plantenbakken zijn een tijdloos en onderhoudsvrij element in de tuin. CorTenstaal leeft, de kleur verandert in de loop van tijd en wordt alleen maar mooier. De CorTenstaal plantenbakken zorgen ervoor dat uw beplanting er altijd mooi en onzer onkruid uitziet.

Tuinontwerp

In deze tuin is het een oase van rust. De oppervlakte van de tuin zorgt voor een prachtig weids uitzicht.

Overkapping

De overkapping van hout met dakpannen geeft de bewoners van deze tuin de mogelijkheid optimaal te genieten van hun buitenleven.

Klinkers

De klinkers gebruikt in aanleg voor de verharding is passend bij het ontwerp en de architectuur van het pand. De verscheidenheid in beplanting geeft deze grote tuin een speels en kleurrijk effect.

In deze tuin is het moeiteloos genieten van de momenten buiten. Als hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Heemstede zijn wij ook u graag van dienst bij het tot stand brengen van uw perfecte buitenleven. Wij staan u graag te woord in onze showroom in Lijnden.